Obavijesti

Show

Komentari 35

'Na setu Ville Marije ostvario mi se san. Glumila sam zlicu'

'Na setu Ville Marije ostvario mi se san. Glumila sam zlicu'
10

Na vrhuncu gledanosti serije 'Villa Maria' glumačkoj postavi pridružila se splitska pjevačica koja je zaigrala spletkarošicu Mirnu Polić. Na set je u početku dolazila mrzovoljna, a kasnije se navukla na gledanje sapunica

VIDEO

Od djetinjstva sanjala o tome da postanem glumica i to mi se ostvarilo ulogom u 'Villi Mariji', emotivno se prisjetila Jelena Rozga (42). Splitska pjevačica na malim ekranima pojavila se 2004., a nakon prve uloge, ‘navukla’ se na gledanje sapunica.

villa maria

Prva hrvatska sapunica bila je brojnim glumcima odskočna daska za daljnju karijeru, a teško ćemo zaboraviti inspektora Miška u ulozi Slavena Knezovića, ljubomornog Ivana Juraka (Mislav Čavajda) te Kseniju Pajić koja i danas nosi nadimak kraljice telenovela.

villa maria

 

U seriji je debitirala i Jelena Rozga koja je glumila lik spletkarošice Mirne Polić, a u jednoj sceni skinula se u kupaći kostim. Kako nam je otkrila, Rozgu su oduvijek privlačile kamere pa joj je bilo sasvim prirodno 'okušati' se i u tom izazovu. 

- Kao djevojčica prvo sam htjela postati vila, sve dok nisam otkrila balet. Kako sam s baletnom školom imala probe u Narodnom kazalištu u Splitu, često sam gledala glumice i glumce i divila sam im se - priča nam Rozga. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:41

Ipak balet i pjevanje su prevagnuli, ali fascinacija glumom ostala je i dalje prisutna u životu pjevačice. 

- Željela sam probati kako je to glumiti na profesionalnim filmskim setovima, na kojima ima mnogo ponavljanja kadra, i na kojem surađuju ogromni timovi. Uvijek me oduševljavao svijet filma, a imala sam tu sreću da sam mogla postati dio tog svijeta - govori splitska pjevačica.

Iako je zadovoljna glumačkim iskustvom, Rozga je prije nekoliko godina otkrila kako je u početku na set dolazila mrzovoljna jer se morala rano buditi. 

- Inače se budim iza podneva, a ovo je bilo oko pet ujutro. U početku sam bila malo nervozna, ali kasnije sam guštala - kazala je tad Rozga. Iako se epizodna uloga Mirne Polić, spletkarošice koja je bila u stanju sve napraviti kako bi okrenula situaciju u svoju korist, ne opisuje Rozgu u stvarnom životu, Jelena nam je priznala kako je doista uživala u svojim glumačkim počecima. 

- Izvrsno iskustvo, uistinu izvrsno. Villa Marija je bila odlična sapunica, odličan cast i vrlo profesionalan tim koji je radio na setu. Drago mi je da sam imala mogućnost biti dio te lijepe priče - zaključila je Rozga koja se nakon epizodne uloge nikada više nije okušala u glumi, ali je naučene glumačke vještine iskoristila u svojim spotovima. 

- Uvijek me fascinirala gracioznost glumica, njihova mogućnost preobrazbe iz lika u lik, i te metamorfoze se događaju samo tako - priča Rozga koja je kao djevojčica zaigrala i na kazališnim daskama.

Na pitanje hoćemo li je u budućnosti gledati u nekoj hrvatskoj sapunici, Rozga je bez razmišljanja odgovorila: 'Život me učio da nikad ne kažem nikad. Tako da tko zna'.

Ona se nakon uloge u seriji i sama navukla na domaće sapunice iako ih zbog poslovnih obveza ne stigne često pratiti. 

- Nažalost, zbog nedostatka vremena ne stignem više, al tu i tamo uhvatim se da se zagledam u neku - dodala je pjevačica. 

Osim 'Ville Marie' koju pjevačica svrstava na listu omiljenih sapunica, Rozga nije propuštala gotovo niti jedan nastavak serije 'Larin izbor' koja se emitirala od 2011. do 2013. godine, a gledatelji je imaju priliku ponovno pratiti na malim ekranima. Rozga se voli opustiti i uz domaće filmove pa nam je tako otkrila i koji joj je najdraži. 

- 'Sonja i Bik' redateljice Vlatke Vorkapić jedan mi je od najdražih hrvatskih filmova. Moja omiljena glumačka postava glumi u njemu, Goran Bogdan i Judita Franković - zaključila je pjevačica. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:04

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu