Obavijesti

Show

Komentari 4

'Na što ovo liči? Kao da su se mala djeca igrala hranom...'

'Na što ovo liči? Kao da su se mala djeca igrala hranom...'
4

Tri devetke dobili su Martina i Ante, i to za svoju verziju fileta orade u kremi od limuna i kapara, uz prilog divljih šparoga i batata, a koji je bio i okusom i prezentacijski bolji od vođa suparničkog tima

VIDEO

Ni 75 minuta nije bilo dovoljno da Loreta i Ivana ispeku ribu 'kak' Bog zapovijeda', dok su šefice tima 'Ribice' potpuno zakazale u prezentaciji svog tanjura.

Ima taktiku: Špiček neprijatelja uvijek dobro prouči unaprijed
Ima taktiku: Špiček neprijatelja uvijek dobro prouči unaprijed

- Dok sam bio kod vas u obilasku, imale ste još pola sata za pripremu jela. Nejasno mi je da ste ribu servirale u zadnjem trenu, ali ste zato imale vremena pričati o špinatu. Bile ste usporene kao da sve vrijeme svijeta imate na raspolaganju. I što se dogodilo? Riba je još sirova nakon 12 minuta prženja -  ljutito je Tomislav Špiček objašnjavao Zadrankama gdje su pogriješile.

Imale su odličnu ideju poširati filet oslića u tzv. roladu, no riba im je ipak ostala sirova pa su djevojke dobile manji broj bodova od kolega Roberta i Ivana, koji su za klasično, ali sočno i ukusno poširanje oslića, 'neugledno nabacano' povrće koje nalikuje na 'blagi Černobil' te jako dobar umak od dagnji i curryja dobili najbolje ocjene dosad - tri devetke.

- Ma, svaka baba zna poširati filet ribe, ovako kako su napravili Robert i Ivan. Ali vi ste išle riskirati… No, ovo je zericu preveliki oslić za rolanje, iako je riba lijepo marinirana. Ali, tak' je, kak' je… - hvalio je Špiček hrabar potez Lorete i Ivane, kojima su ove riječi bile značajnije od 16 bodova.

Andrea i Barbara su došle na čelo tima te osvojile imunitet
Andrea i Barbara su došle na čelo tima te osvojile imunitet

Tri devetke dobili su i Martina i Ante, i to za svoju verziju fileta orade u kremi od limuna i kapara, uz prilog divljih šparoga i batata, a koji je bio i okusom i prezentacijski bolji od vođa suparničkog tima, Andreje i Barbare.

- Kaj ste brljale s tanjurom, sav je pokapan, packav. Šefice kuhinje, a vidi ovo na što sliči… Kao da su se mala djeca igrala hranom - grdio je Špiček Splićanke, kojima je dao četiri. Nakon prošlotjednih desetki, žiri ipak od njih dvije očekuje samo najbolje, a ne da nakon 75 minuta kuhanja 'na jedvite jade' donesu tanjur na kušanje, dok im kolege još pomažu u čišćenju radne jedinice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin