Obavijesti

Show

Komentari 2

Ivana Marić na svakom eventu s novom frizurom i bojom kose

Ivana Marić na svakom eventu s novom frizurom i bojom kose
6

Ivana Marić otkrila je da na evente voli dolaziti s drugačijom bojom kose ili frizurom. U Muzeju za umjetnost i obrt bila je na promociji knjige Alme Premerl Zoko...

VIDEO

- Volim na eventima zabljesnuti s drugačijom bojom kose ili frizurom - kazala je Ivana Marić (27), bivša pjevačica Feminnema.

Ne boji se da bi joj često bojanje moglo uništiti kosu jer u šali kaže da ima dobre gene. Pjevačica, koja je rodila prije 11 mjeseci, nije imala nikakav problem prilikom skidanja kilograma koje je dobila u trudnoći.

- Nisam išla na nikakve posebne vježbe, a nisam se posebno ni udebljala. U trudnoći sam dobila oko četiri ili pet kilograma - rekla je Ivana.

Otkrila je da će sa suprugom Vjekoslavom Šunjićem (40) i kćerkicom Vitom Marijom kod kuće proslaviti Božić.

- Mislim da je Božić blagdan koji se slavi u krugu najbližih - kazala je pjevačica koja je bila u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt na promociji knjige ' Alma savjetuje: Haljine za svaki dan' Alme Premerl Zoko. U skopu promocije bila je modna revija na kojoj su manekenke prikazale povijest haljina kroz stoljeća. Reviju su nosile Tina Katanić, Lucija Šesto, Ivana Delač Đolo, Aleksandra Grdić, Marija Tadić, Barbara Nola, Simona Šajn, Helena Minić, Rajna Raguž, bivša Miss Josipa Kusić,Mirna Medaković i Dora Juras. Pjevačica se na promociji družila s Ivom Miom Erak i Minom Petrom, a reviju je iz publike gledala i manekenka Kristina Lumbar.

Ivana se najviše divi haljinama s početka 19. stoljeća jer su na decentan način otkrivale žensku senzualnost.

- Nikad se nisam odijevala u haljine koje su previše otkrivale - kazala je Ivana koja je nedavno izdala singl 'Izdajica'. Dodaje kako joj je majčinstvo trenutačno usporilo karijeru, ali se nada da će se uskoro u potpunosti vratiti u glazbene vode. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin