Obavijesti

Show

Komentari 1

Na Zrće stižu Senidah, Buba Corelli, Grše i Rasta: Pjevat će na prvom Open Air festivalu

Na Zrće stižu Senidah, Buba Corelli, Grše i Rasta: Pjevat će na prvom Open Air festivalu
5

Festival će imati tri bine: glavnu binu koja se proteže duž cijele plaže Zrće, Euphoria club i Burra beach house. I ovo je prvi festival koji omogućava fanovima da aktivno sudjeluju u organizaciji

VIDEO

Zrće je oduvijek poznato kao hit destinacija mladih, a nakon dvije godine borbe s pandemijom koja je ostavila trag na svim segmentima industrije zabave, čini se da se ovo ljeto konačno sve vratilo u normalu i da će ljetni provodi izgledati - baš kao nekad.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Zrće 01:16

Cijela plaža, iako često nazivana hrvatskom Ibizom, sve više podsjeća na Mykonos - bijele ležaljke, suncobrani, tirkizno more, VIP separei, privatni bazeni, veliki izbor vrhunske gastro ponude, preko nekoliko najvećih festivala i neka od najvećih svjetskih i domaćih glazbenih imena. Hideout festival je upravo u tijeku, a Zrće je domaćin i Sonusa, Fresh Islanda, Spring Break festivala... Od ove godine cijelodnevna destinacija vrhunskog provoda, na svoju listu prestižnih festivala dodaje još jedan. 

Nije tajna da su najslušanija imena u Hrvatskoj prema Billboard ljestvici Buba, Jala, Senidah, Inas, Grše, Kuku$, Rasta i drugi, a Zrće će upravo tim imenima biti domaćin za tri tjedna na prvom Open Air festivalu, od 22. do 24. srpnja.

100% Gang je glazbeni festival koji će okupiti hip-hop, trap i new Balkan wave izvođače u regiji, a to su: Jala Brat, Buba Corelli, Elena Kitić, Inas, Coby, Cunami, Nikolija, Rasta, Senidah, Kuku$, Connect, Grše, Rimski, Corona, Alen Sakić, Kali, Banfica, Zera, Zoi, Brzo Trči Ljanmi, Klinac, Gazda Paj, Cvija, DJShone & Fox.

Bečanke tvrde da su ih na Zrću pretukli zaštitari, organizator odbacuje sve optužbe
Bečanke tvrde da su ih na Zrću pretukli zaštitari, organizator odbacuje sve optužbe

Festival će imati tri bine: glavnu binu koja se proteže duž cijele plaže Zrće, Euphoria club i Burra beach house. I ovo je prvi festival koji omogućava fanovima da aktivno sudjeluju u organizaciji tako da je jedan sretnik, koji je predložio ime festivala -
100% Gang - osvojio lifetime pass na festival.

Ovisno o afinitetima, posjetitelji će moći odabrati ulaznice za parter, Fan pit, Vip Premium & VIP Sky. Ulaznice možete pronaći putem sustava Eventim.hr.


Prvi dan festivala, 22. srpnja otvaraju: Jala Brat, Buba Corelli, Coby, Inas, Elena Kitić, Nikolija i Cunami. U subotu, 23. srpnja na stage se penju Senidah, Rasta, Klinac, Alen Sakić, Kali, Zera, Zoi, Brzo Trči Ljanmi, Rimski, Corona & Banfica. U nedjelju, 24. srpnja, na zadnji dan festivala za vrhunski provod zaduženi su Kuku$, Grše, Connect, Gazda Paj &Cvija. Osim toga, na zadnji dan festivala stiže i svih 15 natjecatelja IDJ Showa, popularnog regionalnog talent showa. Iako je Zrće poznato kao destinacija koja je domaćin najvećim svjetskim imenima, ovakav Open Air definitivno je iskorak.

POGLEDAJTE VIDEO: SNAHA NAŽIVCIRALA SVEKRVU

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!
PROMO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!

BOK Fest održava se u Bjelovaru se od 26. travnja do 9. svibnja. Uz desetak vrhunskih predstava domaćih i stranih kazališta, Bjelovarčani će tijekom festivala imati priliku uživati i u brojnim popratnim događanjima

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad
Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.