Obavijesti

Show

Komentari 34

Nada Rocco zauvijek je ostala bez komadića prsta u kuhinji!

Nada Rocco zauvijek je ostala bez komadića prsta u kuhinji!
16

U novom kulinarskom showu zvijezde spremaju jela, a i otkrivaju nezgode koje su ih zadesile u kuhinji. Nives je s vrućom zdjelom pala na pod, a S. Vejnović ima šavove

VIDEO

Profesionalci Radovan Marčić, Dino Galvagno i Andrej Barbieri na proljeće će kušati, pomno analizirati, a na kraju i suditi kuharskim ishodima zvijezda u “Celebrity MasterChefu”. Nova TV, nakon mastergafa u posljednjoj sezoni showa, kad su u dvije države prikazali različite snimke finala s različitim pobjednicima, pokušat će vratiti povjerenje gledatelja sa zvjezdanom inačicom reality showa. Igor Mešin dosad je pokazao da vješto barata noževima, Sanja Vejnović primila se tavice i uživala u mirisu svježeg bosiljka, a dizajner Ivica Skoko prvi je put pred kamerama uronio ruke u brašno. I ostali kandidati “Celebrity MasterChefa” Filip Šovagović, Nikša Kušelj, Alka Vuica, Mario Valentić, Emilija Kokić, Luka Nižetić, Nives Drpić, Anđa Marić, Ivana Husar Mlinac, Nada Rocco, Irina Čulinović i Ranko Zidarić hrabro će se uhvatiti kuharskih rekvizita te pripremati jela. Neka su im omiljena, a druga će kuhati po zadatku.

Glumica Nada Rocco prvi put je počela ozbiljno kuhati kad se udala i doselila svekrvi.

Bez nevolja u kuhinji, paleži ili zagorenih ručkova

- Ona je bila moj prvi instruktor. U mojoj kući se nisu jela mediteranska jela, a budući da se u obitelji u koju sam ušla kuhala mediteranska hrana, prvo sam naučila kako se sprema šalša - otkriva. I pjevačica Anđa Marić posvetila se kuhanju kad se udala i rodila sina.

- Sve što znam u kuhinji naučila sam gledajući i pomažući mami i baki. Počela sam s pečenim jajima i tjesteninama s raznim umacima - kaže. Njezin adut u showu Nove TV je priprema glavnih jela.

- Omiljeno mi je jelo dalmatinska pašticada za čiju je pripremu potrebno više od 24 sata pa je ipak neću moći spremiti u showu - kaže Anđa. Dizajner Ivica Skoko prvo je jelo, pomfrit, napravio u prvom razredu osnovne škole. Kuhati je naučio uz mamu i baku. Ne pamti nevolje u kuhinji, nikad mu nije zagorio ručak niti je išta zapalio.

- Zaradio sam tek nekoliko posjeklina guleći krumpir i, tu i tamo, koju opeklinu - kaže. I on svojim adutom smatra pripremu glavnih jela, ali jak je, kaže, i u spremanju ribe.

- Bilo bi mi zadovoljstvo u showu spremiti neki mediteranski recept. Riba u svim varijantama i privatno mi je omiljeno jelo - otkriva modni dizajner.

Za razliku od Skoke, Nives Celzijus pamti nevolju koja ju je zadesila kad su joj gosti bili doma.

- Pripremala sam nešto u pećnici u vatrostalnoj posudi. Jelo je napokon bilo spremno, izvadila sam ga iz pećnice, spotakla se o svoju nogu pala i sve je završilo na podu - kaže Nives, koja najviše voli jesti i spremati slastice.

Nada Rocco u kuhinji je zauvijek ostala bez komadića prsta

Deserti su, dodaje, njezin kulinarski adut. Zato će najveću konkurenciju imati u zvijezdi “Larina izbora” Sanji Vejnović, koja također voli spremati i jesti kolače. Sanja se osnovama kuhanja naučila od mame. Poslije se njezino kulinarsko znanje razvijalo zahvaljujući razmjeni recepata i iskustava s prijateljicama. Pamti i nevolju.

- Tijekom kuhanja nisam imala nezgodu, ali zato, nažalost, u pranju suđa jesam. Perući čašu jako sam zarezala ruku i zaradila nekoliko šavova - kaže.

I glumica Nada Rocco pamti kad je zbog ribanja završila u bolnici.

- Izribala sam si kapicu malog prsta na oštri ribež. Na Traumi sam slavodobitno iz džepa izvadila vršak prsta kako bi ga sašio, a doktor je uzeo pincetu, uhvatio kapicu i bacio je u smeće. Rekao mi je: ‘Nismo u Švicarskoj’, pa mi i danas fali kapica na prstu - kaže.

Pjevačica Emilija Kokić više se puta porezala, ali nikad nije završila na šivanju. Za razliku od kolega, kojima su glavni aduti deserti ili glavna jela, supruga Miljenka Kokota voli predjela. Složene juhe i raznolike varijacije na temu salate posebno su joj drage.

- Omiljene namirnice su mi artičoki i šparoge, a pripremam ih na mnogo, mnogo načina - kaže pjevačica, koja je počela kuhati još u tinejdžerskim danima. Prvo jelo skuhala je za mamu.

- Nitko me nije naučio, sama sam istraživala i proučavala kuharice iz cijelog svijeta - ponosno kaže.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...