Obavijesti

Show

Komentari 47

Nadia je njegovateljica: Svu djecu bez roditelja bih posvojila

Nadia je njegovateljica: Svu djecu bez roditelja bih posvojila
11

Odgajana sam da pomognem svima u nevolji, a i sama smatram da će i nama jednog dana biti potrebna pomoć kad budemo nemoćni, kaže Nadia, koja bi rado pomagala djeci koja nemaju roditelje

VIDEO

Zagrepčanka Nadia Amić (29) dosad se nije nikada udavala, ali iz prethodne veze ima sina Leonarda (9), kojeg je često spominjala pred kamerama. Nju su eksperti u eksperimentu "Brak na prvu" spojili s Lukom Budakom (29), a prije showa kazala je kako obožava adrenalin i tetovaže te traži takvog muškarca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Kandidati showa 'Brak na prvu' 01:30

Posebice joj je bitno da je muškarac s kojim je samostalan i da vjeruje da ljubav ide kroz želudac. Nadia ne priča previše o svom privatnom životu, ali istaknula je da joj je žao što je potrošila vrijeme na pogrešne ljude. Kad je čula da na projektu “Brak na prvu” radi stručan tim ljudi, postala je znatiželjna i prijavila se kako bi vidjela može li se na ovakav način pronaći kompatibilni partner. Ipak, za nju je ovo prvenstveno eksperiment.

Ekspert otkrio tajne: Kako smo spojili parove 'Braka na prvu'
Ekspert otkrio tajne: Kako smo spojili parove 'Braka na prvu'

- Općenito nemam velika očekivanja jer sam naučila da ih nije dobro imati, ali apsolutno se pouzdam u njihovu stručnost - rekla nam je Nadia, kojoj je bitno da je muškarac liberalan, ima raznolike poglede na svijet i manire. Odbijaju je ograničenost i bahatost, ali ne odbacuje da se ljubav može dogoditi na prvu.

- Vjerujem da nas ljubav može pronaći na razne način pa i na prvi pogled - rekla je Nadia.

Što se tiče njezinog posla, kaže kako je radila sve poslove i da joj ništa nije bilo teško.

- Njegovateljica sam po zanimanju, odgajana sam da pomognem svima u nevolji, a i sama smatram da će i nama jednog dana biti potrebna pomoć kad budemo nemoćni – kaže Nadia, koja bi rado pomagala djeci koja nemaju roditelje.

- Sve bi ih posvojila – kaže nam Nadia, kojoj se sviđa ako muškarac ima iste interese kao ona. Bitno joj je da je partner podržava u onome što radi. 

- Bilo bi lijepo da ima interese kao ja, ali to nije uvjet – kaže Nadia.

Kako sama govori, nije imala puno veza.

- Imala sam dugu vezu, bilo je i lijepih i loših dana. No, pamtim samo one lijepe. Ne želim nikoga umanjivati jer medalja ima dvije strane. Eto, u jednom trenutku osoba shvati da se nalazi na raskrsnici života i krene dalje - priča Nadia.

Njezin odnos s Lukom u showu bio je buran, iako je u nekim trenucima izgledalo kao da im je krenulo na ljubavnom planu. "Pali" su i poljupci, a Luka je govorio i da se zaljubio...

Nadia je, kad je vidjela da druge kandidatkinje na njezinog muža "bacaju oko", počela i prijetiti. I to Nikolini Tutić (31), koja se navodno upucavala Luki na prvoj zajedničkoj večeri.

-  Ja bih joj preporučila da ne dira ono što je moje jer će biti od pupka do šu*** - oštro je rekla Nadia, nakon što je Nikolina prokomentirala kako je Luka zgodan dečko. Iako Nadia nije burno reagirala kad joj je Luka rekao da je Nikolina flertovala s njim, to joj je, čini se, ipak zasmetalo.

Međutim, njena zainteresiranost za Luku ubrzo je splasnula pa je nekoliko večeri spavala na kauču, odvojeno od njega.

- Ne želim seks, nit' će biti seksa, ni ispred kamere ni iza kamere - navela je to tada kao razlog, dok je nekoliko dana nakon Luka rekao kako je nakon tuluma željela imati spolni odnos s njim. Cijelo vrijeme su kao mačka i miš, ali ni u jednom trenutku nisu odbacili mogućnost da od njih može biti nešto više.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...