Show

Komentari 49

'Nadrogirala sam muža Ozzyja kako bi priznao s kim me vara'

'Nadrogirala sam muža Ozzyja kako bi priznao s kim me vara'

Ozzy Osbourne je ovisan o seksu, što je krio od supruge skoro 30 godina. Kada je to otkrila, rastali su se, ali i pomirili nakon četiri mjeseca jer ona smatra da ju nitko drugi ne bi pozvao na spoj

Bila sam slomljena. Poslao mi je email koji je bio namijenjen drugoj ženi, jednoj od njegovih ljubavnica, ispričala je Sharon Osbourne (66), supruga Ozzy Osbournea (69). Frontmen 'Black Sabbatha' i Sharon u braku su 36 godina, no on je krio svoju ovisnost o seksu dugo vremena, sve dok ga Sharon nije razotkrila.

- Nadrogirala sam ga tabletama za spavanje. Prije nego što je zaspao, postavljala sam mu pitanja o svemu i sve mi je priznao. Da ga nisam drogirala, nikada mi ne bi rekao istinu jer se bojao. Obećao je da će s time prestati - rekla je njegova supruga. Za šest mjeseci koliko je Ozzy izdržao, Sharon ga je opet uhvatila na djelu.

- Nije si mogao pomoći i opet je to napravio. Tek tada mi je priznao da je ovisan o seksu - objasnila je. Nakon što je njegova afera s frizerkom Michelle Pugh razotkrivena u javnosti 2016., Osbourne je krenuo u kliniku na odvikavanje od ovisnosti o seksu. Tada su se, nakon 33 godine braka, po prvi put rastali.

- Pomirli smo se nakon četiri mjeseca, ali ne vjerujem mu. To me jako muči, ništa na svijetu ne boli poput nevjere - izjavila je nakon pomirenja. Obnovili su zavjete, Sharon mu je pomogla da se skine s droge, ali i dalje nije bilo pomoći oko njegovih ljubavnica koje su se samo gomilale. Svi su ju pitali zašto to trpi i zašto si dozvoljava takav brak.

- A tko će mene pozvati na spoj? Staru lajavu babuskaru? - upitala je Sharon. Zajedno imaju troje djece, kćeri Kelly (34) i Aimee (35) te sina Jacka (32). Ozzy iz prošlog braka s učiteljicom Thelmom Riley, koja je preminula 1982., ima još troje djece. Kćer Jessicu (46) i sina Louisa (43) te jednog posvojenog sina Elliota (52).

VIDI OVO! Trudna Meghan opet oduševljava svojim stilom: Ovo je njezinih 10 najtrendi trenutaka.

Najčitaniji članci