Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
5 komentara

Najavila je prvi koncert nakon bračne drame: 'Ne boli me....'

Pjevačica se nije bilo dva mjeseca u javnosti nakon navodnog napa

Foto: schreenshot 433 Instagram
5 komentara

Svoje mi strahove pod kožu uvlačiš, neće me boljeti gdje god me udariš. Svoje mi poraze lijepiš na obraze i sada vidim da ista sam ko' ti, izdvojila je Nataša Bekvalac (37) dijelove svoje pjesme 'Najgora'. Bekvalac je tako najavila prvi koncert nakon više od dva mjeseca izbivanja iz javnosti i navodnog fizičkog napada muža Luke Lazukića (37) na nju. Pjevačica bi trebala zapjevati 16. lipnja u Beogradu. 

SAPUNICA SRPSKE PJEVAČICE Nataši nakon muža zaprijetio i svekar: 'Vidjet će ona svoje!'

Foto: schreenshot 433 Instagram

Prije dvadesetak dana prvo osnovno tužiteljstvo u Beogradu podnijelo je sudu optužni prijedlog protiv njezinog muža Lazukića kojim ga tereti da je izvršio obiteljsko nasilje nad suprugom. Ako mu se dokaže krivnja, mogao bi u zatvor na tri godine.

SKANDAL SRPSKE PJEVAČICE Lazukić od Nataše traži da mu vrati novce za dva soka i pitu...

Foto: Instagram royal

Također su mu produžili mjeru zabrane prilaska i komunikacije s Bekvalac, koja će vjerojatno potrajati do okončanja procesa. Prije nekoliko dana je Lukina sestra Ana Kalinić izjavila da je njezin brat psihijatrijski slučaj.

Foto: schreenshot 433 Instagram

- Natašinu imovinu može vidjeti samo na crtežu - istaknula je Kalinić. Šokirana je jer je njezin brat tijekom braka s pjevačicom skupljao fiskalne račune i sad traži novac natrag. Luka je iz njemu poznatih razloga čuvao svaki račun, čak i za sitnice poput cestarine do Novog Sada. Uz tužbu je predao račun na kojem piše da je on platio sok od cijeđene naranče, orahe, pitu, gazirani sok, jogurt i pizzu za obitelj.

VIDI OVO: Blogerica utrljala spermu i lice i oduševila se!

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

DRAMA IDE DALJE Nasilni muž Nataše Bekvalac mogao bi na tri godine u zatvor
Naši partneri pišu
Message