Obavijesti

Show

Komentari 2

Najbolje i najgore TV serije ove jeseni: Što gledati, što zaobići

Najbolje i najgore TV serije ove jeseni: Što gledati, što zaobići
1

Zakoračili smo u jesen, što znači da kreće novi val TV sezona i premijera serija. Od legendarnih superheroja, preko adaptacija starijih filmova, pa sve do potpuno novih uradaka...

VIDEO

Svake jeseni se, nakon bučnog filmskog ljeta, ponovno vraćamo na male ekrane gdje nas dočekuju najnoviji izdanci televizijske produkcije. Od legendarnih superheroja, preko adaptacija starijih filmova, pa sve do potpuno novih uradaka. Izbor je prilično velik. U ovom smo tekstu odabrali najbolje, ali i najgore premijere ove sezone.

Marvel's Agents of SHIELD: 4. sezona

'Agents of SHIELD' ušao je u nešto mračnije poglavlje početkom četvrte sezone, a neki od tih elemenata, pogotovo Ghost Rider, odlično funkcioniraju. Ghost Rider je nešto drugačiji no što ga poznajemo iz postojećih filmskih adaptacija, što je naravno dobro, jer ovaj se Ghost Rider odlično uklapa u format ove serije.

Son of Zorn

'Son of Zorn' u pilot epizodi prikazao je zanimljiv debi, iako je primjetno da na seriji treba još poraditi. Ipak, temelji koje je prva epizoda postavila vrlo su dobri, te nam daju nagovještaj kako bi ostatak sezone mogao biti vrlo zanimljiv.

Westworld

'Westworld' nas je u prvoj epizodi doista impresionirao. Tu je fantastična glumačka postava, impresivan vizualni identitet, odličan soundtrack za koji je zaslužan Ramin Djawadi, kompozitor soundtracka u 'Igri prijestolja' i 'Stalne mete'. 'Westworld' je u prvoj epizodi pokazao da je u pitanju vrlo impresivna serija koju ćemo s užitkom gledati dalje.

Smrtonosno oružje

'Smrtonosno oružje' jedna je od najboljih akcijskih komedija koje poznajemo, ponajprije zbog izvrsne glume Mela Gibsona i Dannyja Glovera. Srećom, novi glumci ne nastoje imitirati Gibsona i Glovera, već u seriji nude vlastiti karakter. E sad, je li 'Smrtonosno oružje' dobro u formatu TV serije, morat ćemo vidjeti u ostatku sezone.

Što nas sve čeka od TV serija ove jeseni saznajte klikom na link ovdje. Ne propustite nove sjajne serije i propustite one loše!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode