Obavijesti

Show

Komentari 39

Najdulji razvodi slavnih: Brad i Angelina prvi su na ljestvici

Najdulji razvodi slavnih: Brad i Angelina prvi su na ljestvici
1

U Hollywoodu neki razvodi traju godinama i znaju biti dulji od mnogih brakova. Ovih pet parova su imali najdulje razvode, a definitivno najdulji i najrazvikaniji od njih je razvod glumačkog para Pitta i Jolie, koji još traje

VIDEO

Nakon što su spoznali da su stvoreni jedno za drugo, odlučili su zasnovati obitelj te se vjenčali - tako je nekako tijek većine ljubavnih priča. Ljubav s vremenom nekako popusti pa supružnici odluče da to više ne žele biti. Ako su oboje za to, rastava braka uglavnom teče brzo i bezbolno, uz dogovore oko raspodjele imovine i skrbi za djecu. Međutim, ima i onih koji se već godinama viđaju po sudovima.  

Angelina Jolie i Brad Pitt - 4 i pol godine i nastavlja se

62nd Cannes Film Festival - Inglourious Basterds Screening

U kolovozu 2016. godine Angelina podnosi zahtjev za razvod od Brada Pitta, navodeći nepomirljive razlike. Vjenčali su se svega dvije godine ranije, nakon dugogodišnje veze. Tražila je puno skrbništvo nad njihovo šestero djece, a odvjetnik supružnika Robert Offer tada je dao ovu izjavu: 'Ova je odluka donesena zbog zdravlja obitelji. Ona (Angelina) neće komentirati i traži privatnost za svoju obitelj'.

Do 2020. godine činilo se da su se stvari ohladile u navodnom parničnom razvodu para. Međutim, stvari su se ponovo zakuhale ove godine Angelininim izjavama o maltretiranju Brada Pitta te najavom svjedočenja nje i djece o njegovom agresivnom ponašanju. Par još nije dovršio sporazum o razvodu, ni o skrbništvu.

Khloe Kardashian i Lamar Odom - 3 godine

Kardashian

Kardashianka je zatražila razvod od NBA zvijezde u prosincu 2013. nakon četiri godine braka, ali je povukla papire nakon što je Odom pretrpio gotovo smrtonosno predoziranje u listopadu 2015.

Kad mu se stanje poboljšalo, Khloe je opet zatražila razvod, ovaj put u svibnju 2016. Njihov je razvod okončan sedam mjeseci kasnije.

Richard Gere i Carey Lowell - 3 godine

70th Annual Golden Globe Awards - Arrivals - Los Angeles

Zvijezda filma 'Zgodna žena' rastala se od Carey Lowell u rujnu 2013. nakon 11 godina braka. Dvojac, koji ima sina Homera, rano je riješio pitanje skrbništva, ali zakonsku razdvojenost dovršio je tek u listopadu 2016. godine. 

Gere se počeo viđati s Alejandrom Silvom, s kojom se i vjenčao u travnju 2018. Par je dočekao svoje prvo dijete, sina Aleksandra, u veljači 2019. godine, a u proljeće 2020. objavljeno je da su dobili i drugo zajedničko dijete. 

Jennifer Lopez i Marc Anthony - 2 godine

MTV Video Music Awards 2009 - Arrivals - New York

Anthony je podnio zahtjev za razvod od J.Lo u travnju 2012. nakon što su se razdvojili u srpnju 2011. Bivši supružnici, koji zajedno imaju blizance Emmu i Maxa, razvod su finalizirali dvije godine kasnije u lipnju 2014. Jennifer je dobila skrbništvo nad djecom. 

J.Lo ne tuguje: Servirala grudi u kupaćem i sluša pjesme bivšeg
J.Lo ne tuguje: Servirala grudi u kupaćem i sluša pjesme bivšeg

Amy Poehler i Will Arnett - 2 godine

PA/Pixsell

Ove zvijezde su podnijele zahtjev za razvod nakon devet godina braka, a da se ova pravna bitka završi trebalo je pune dvije godine. Njihov razvod okončan je u srpnju 2016.

Arnett je za The Hollywood Reporter rekao da je 2012. ponovo počeo piti - iste godine kada su se on i Poehler razdvojili. 

- Nije iznenađujuće što to vrijeme savršeno korelira s krajem njegovog braka - sažeo je US Weekly.

Ben Affleck i Jennifer Garner - gotovo dvije godine

Oscars 2013 - Vanity Fair Party

Affleck i Garner su u zajedničkoj izjavi u lipnju 2015. najavili da 'nemaju namjeru nastaviti svoj desetogodišnji brak'. Oboje su podnijeli zahtjev za razvod braka gotovo dvije godine kasnije u travnju 2017. Godinu dana kasnije, zvijezda Arga i Jennifer su dovršili detalje svog razvoda, pristavši na zajedničko skrbništvo nad njihovo troje djece, Violet, Seraphinom i Samuelom, u listopada 2018. 

Mjesec dana kasnije, sudac je službeno potpisao razvod, čime su oboje postali pravno slobodni.

Tarantino ima fetiš na stopala: Kiti ih nakitom, stavlja u usta...
Tarantino ima fetiš na stopala: Kiti ih nakitom, stavlja u usta...
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja