Obavijesti

Show

Komentari 36

Najintimnije fotografije golih zvijezda ugledale svjetlo dana

Najintimnije fotografije golih zvijezda ugledale svjetlo dana
16

Svako toliko događa se da do javnosti dođu intimne fotografije neke zvijezde. Posljednja žrtva bila je Dara Bubamara, a prije nje bile su i Katy Perry, Theron...

VIDEO

Vjerojatno najpoznatiji hakerski skandal u bližoj prošlosti je tzv. 'iCloud skandal'. Jedna od najpoznatijih žrtva bila je Jennifer Lawrence (25) čije su gole fotografije, u raznim pozama, ukradene i objavljene na internetu. Lawrence je o svemu šutjela nekoliko mjeseci. Skandal je nazvala 'odvratnim seksualnim zločinom', a fotografije je, otkrila je, slala tadašnjem dečku s kojim je imala vezu na daljinu. 

Screenshot

Osim Lawrence, u istom skandalu našla se i djevojka Johnnyja Deppa, Amber Heard (29). Hakeri su se dokopali njenih seksi videa koje je slala Johnnyju dok je on bio izvan zemlje. Na snimci, Amber na krevetu izvodi striptiz, dira se i poručuje Johnnyju kako ga želi. 

Twitter

Fotografija gole Katy Perry (31), kako leži u krevetu i pokazuje grudi, objavljene su u sklopu 'Hollywood leaks' skandala iz 2011. godine, kada je hakerska skupina istoga imena ukrala i objavila cijelu seriju golišavih, privatnih fotografija poznatih žena. Osim Katy, žrtva je bila i Scarlett Johannson koja se fotografirala gola nakon tuširanja te u krevetu. Fotografije svih žrtava ukradene su s mobitela. 

Reuters/Pixsell

Charlize Theron (38) na svojem mobitelu nije imala skroz gole fotografije, no na jednoj od njih gleda u kameru kojoj 'šalje pusu' te otkriva ćipkasti grudnjak. Charlizein mobitel bio je ukraden, a na internetu su se, osim njenih privatnih 'fotki', pojavile i informacije iz njenog telefona. Saznalo se gdje voli izlaziti, što pretražuje na internetu, što voli crtati i koga najviše zove. Objavljene su i razne snimke s njene govorne pošte. 

Pixsell

Za Demi Lovato (23), 2013. bila je loša godina. Nakon što joj je umro otac, s kojim je bila u napetim odnosima, na internetu se pojavio cijeli kolaž njenih golih fotografija u raznim pozama. Fotografije su navodno ukrali prijatelji njene tadašnje djevojke te ih pokušali prodati portalu RadarOnline. 

Instagram

Fotografije Christine Aguilere (35), na kojima sjedi gola u, čini se, vlastitom ormaru, obišle su internet 2002. godine. Fotografije su nastale osam godina prije toga. Pjevačica je golo tijelo 'ukrasila' tankim lancima i kristalićima. Fotografije su ukradene s njenog osobnog računala. 

Twitter


Za razliku od svjetskih zvijezda, domaće ljepotice više vole raditi snimke. Nemoguće je izostaviti porno uradak naše Severine (43). Snimka je objavljena 2004. a detaljno prikazuje seks nje i hercegovačkog poduzetnika Milana Lučića, a nastala je na njegovoj jahti. Sevka je prvi put o filmiću progovorila nakon 10 godina te je rekla da se osjećala 'medijski i psihički silovana' te da nije imala volje vratiti se na estradu. 

Anto Magzan/PIXSELL


Snimka Tine Katanić (31) u javnost je pušten ove godine i od tada kruži internetom. Na njoj, Tina je s trojicom muškaraca, a snimka je toliko eksplicitna, da je zgrozila mnoge. Nakon što je provela nekoliko tjedana u izolaciji, nakon skandala posvetila se poslu te je počela dobivati nove angažmane te podršku javnosti. 

PR fotografija


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 36

VIDEO

FOTO Ovo su farmeri koji će u 17. sezoni 'Ljubav je na selu' tražiti ljubav: Stižu i neka poznata lica
NOVA SEZONA

FOTO Ovo su farmeri koji će u 17. sezoni 'Ljubav je na selu' tražiti ljubav: Stižu i neka poznata lica

Osebujni, zanimljivi i šarmantni farmeri u novoj sezoni showa 'Ljubav je na selu' spremni su ispričati svoje životne priče, ljubavna iskustva, planove i želje...

Danijela iz 'Braka na prvu' prije je imala više od 100 kilograma. Evo kako je tada izgledala
'NAMUČILA SAM SE'

Danijela iz 'Braka na prvu' prije je imala više od 100 kilograma. Evo kako je tada izgledala

Iako smo se ludo zabavljali, u sebi sam bila beskrajno tužna, napisala je među ostalim Danijela
Thompsonov tim za 24sata: 'Sin ga je mjesecima nagovarao da se konačno vrati nastupima...'
PJEVAT ĆE U IMOTSKOM

Thompsonov tim za 24sata: 'Sin ga je mjesecima nagovarao da se konačno vrati nastupima...'

Thompson je posljednji put imao koncert 2022. godine. Pjevač se otad povukao iz javnosti i otkazao nastupe kako bi bio uz sina Antu Mihaela. Sad sprema i novi album