Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
111 komentara

Najpopularniji par Milojko (74) i Milijana (21) ulaze u reality?

Svadba je zakazana za 7. rujna. Prvo me je privukao njegov fizički izgled. Ne volim mlade momke, stariji mi se sviđaju oduvijek. Za svoje godine on, realno, odlično izgleda, priča Milojko

Foto: privatni album
111 komentara

Trenutno jedan od najpoznatijih parova u Srbiji, Milojko Božić (74) iz Pilatovića i Milijana Bogdanović (21), prema pisanju Kurira ulaze u reality show 'Parovi'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Marić nas je već zvao. Zbog nas će porasti gledanost - rekao je Milojko za Kurir. Javnost je šokirana ovim parom, a komentari su podijeljeni. I dok manjina podržava ovu ljubav, drugi smatraju da je degutantno. 

Foto: privatni album

- Ima li ova djevojka nekoga tko će joj reći da ovakva veza nije normalno? Podržavam ljubav, ali ovo je pretjerano i degutantno - samo su neki od komentara. 

Foto: privatni album

Razlika u godinama od čak pet desetljeća nimalo ne smeta njihovoj ljubavi. Zaljubljeni par, koji planira i brak, ovih dana obilazi prodavaonice vjenčanica i dok šetaju Požegom pokraj Užica prolaznici se za njima okreću i vrlo često ih komentiraju na glas. 

Foto: privatni album

Kad se Milijana rodila, Milojko je već bio umirovljenik. On je cijeli život radio u Beogradu, ali se po odlasku u mirovinu vratio u rodno selo, gdje mu se, sasvim neočekivano, dogodila velika ljubav, prenosi Kurir. 

MILIJANA I MILOJKO IZ SRBIJE Njemu je 74, njoj 21: 'Nisam s njim zbog novca, mi se volimo'

- Svadba je zakazana za 7. rujna. Prvo me je privukao njegov fizički izgled. Ne volim mlade momke, stariji mi se sviđaju oduvijek. Za svoje godine on, realno, odlično izgleda. Ne zanima me tko što misli i govori, Mikana (kako mu tepa) poznajem cijeli život, susjedi smo i ja sam dolazila kod njega pomoći mu kad je bio bolestan, tada se naša ljubav rodila - priča Milijana  i prisjeća se početaka njihovog poznanstva: 

Foto: privatni album

- Znam ga otkako sam bila mala. S mojih 17, nepunih 18 godina počeli smo se družiti. Malo sam se ja zaljubila, pa onda i on. Bilo smo oko godinu dana u vezi. Poslije smo prekinuli, ne znam zašto. Onda se dogodilo da je trebao ići na operaciju srca - ugradnju premosnice. U tom trenutku nije bilo nikoga uz njega i tada se rodila se velika ljubav.

GROZNI SU I ZLI: Ova tri horoskopska znaka nije briga za druge i nitko ih ne želi u svojoj blizini

Naši partneri pišu
Message