Show

Komentari 8

'Najtužnija princeza' više se i ne pojavljuje u javnosti, njezina odsutnost zabrinula pratitelje

'Najtužnija princeza' više se i ne pojavljuje u javnosti, njezina odsutnost zabrinula pratitelje

Princeza Charlene glavna je tema medija nakon što se, prije nekoliko dana, nije pojavila na promociji sportskog života među djecom i mladima. Obožavatelji zbog toga sumnjaju da se s njom nešto događa

Charlene, princezu Monaka, mediji su na dan vjenčanja prozvali 'najtužnijom ženom na svijetu', a sada se više ni ne pojavljuje u javnosti što zabrinjava njezine pratitelje, piše Gala.

Naime, princeza Charlene glavna je tema medija nakon što se, prije nekoliko dana, nije pojavila na promociji sportskog života među djecom i mladima. Obožavatelji zbog toga sumnjaju da se s njom nešto događa. 

Na eventu ju je zamijenio suprug, princ Albert II. i umjesto nje primio ček u iznosu od tri tisuće eura koji mu je predala Isabelle Bonnal, glavna povjerenica za nacionalno obrazovanje, mlade i sport za Monaco.

Novac koji je otišao u ruke kraljevske obitelji namijenjen je osnivanju škole za ragbi u Ekvadoru. 

Princeza je u prošlosti rijetko kad propuštala ovakve događaje no, ovo je već drugi na koji kao svoju zamjenu šalje supruga Alberta. 

Razlog tomu je, mnogi smatraju, gubitak dvoje bliskih prijatelja, Goodwilla Zwelithinija, kralja naroda Zulu, i jednu od njegovih žena, kraljicu Shiyiwe Mantfombi čija smrt ju je jako pogodila. Princeza je prisustvovala sprovodu kralja, a na fotkama se može vidjeti koliko ju je ta situacija pogodila.

The traditional Christmas tree ceremony at the Monaco Palace

O njezinoj tuzi često se nagađalo u medijima, a kako smatraju mnogi, razlog tomu je suprugova nevjera. 

Charlene se nedavno u javnosti pojavila s obrijanom polovicom glave što su neki mediji protumačili kao bunt protiv supruga Alberta. 

Nadimak 'najtužnija žene na svijetu' dobila je nakon vjenčanja na kojemu je cijelo vrijeme plakala. Mnogi nisu vjerovali da su u pitanju suze radosnice. 

Najčitaniji članci