Obavijesti

Show

Komentari 11

Najveći prevaranti: Suprugu je varao s tisuću različitih žena...

Najveći prevaranti: Suprugu je varao s tisuću različitih žena...
5

Jerry Hall tvrdi kako je njezin bivši suprug, Mick Jagger bio seksualni predator, a pjevačica Cher je otkrila da se htjela ubiti dok je bila u braku sa Sonnyjem Bonom i to nakon što je saznala da ju je varao

VIDEO

U svijetu poznatih i slavnih prevare, razvodi i brojni partneri su dio svakodnevnice. No neke zvijezde ipak su uspjele šokirati javnost skakanjem iz jednog kreveta u drugi. I to dok su bili u 'sretnim brakovima'. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Mick Jagger 00:08

Frank Sinatra i Ava Gardner

Na zabavi u Palm Springsu u Kaliforniji, Frank i Ava vodili su ljubav prvi put, a glumica je rekla kako su tada postali 'vječni ljubavnici'. Viđali su se često, a svoju vezu nisu skrivali.

- Jedne večeri kada smo se vozili automobilom Sinatra me nagovorio da pucam iz pištolja kroz prozor. Uništila sam rasvjetu i izloge - pričala je Gardner o incidentu kojeg je glazbenik uspio prekriti plativši 20 tisuća dolara (oko 120 tisuću kuna). 

Fatalna glumica Sinatru dovela do ludila: 'U krevetu nam je bilo sjajno, problemi su bili u bideu'
Fatalna glumica Sinatru dovela do ludila: 'U krevetu nam je bilo sjajno, problemi su bili u bideu'

U braku s Frankom, glumica je imala dva pobačaja. Prvi mu je prešutjela, a kad je napravila drugi i to mu priznala, glazbenik je bio bijesan. Ispričala mu je kako ne želi da njihovo dijete odrasta u takvoj okolini. 

Sinatra je neko vrijeme bio slomljen i financijski nestabilan, ali oporavio se pred kraj braka s Avom. Tada su počele kružiti glasine da ima ljubavnicu. Kad je to čula, glumica ga je nazvala i pitala 'Hoćeš li se natjecati?' 

AVA GARDNER & FRANK SINAT

Mick Jagger i Jerry Hall

Manekenka i bivša supruga Micka Jaggera (76), Jerry Hall (63) kaže kako joj je bivši partner bio 'seksualni predator'. Mick je navodno, nakon prekida postao ovisan o seksu. 

- Iako sam ga voljela i zaklinjao mi se na vječnu ljubav, osjećala sam se nesigurno uz njega. Uspjela sam ga maknuti od droge, ali on je tu ovisnost zamijenio seksualnom - rekla je nekadašnja manekenka.

Glumica priznala: Spavala sam s Jaggerom kad sam imala 15
Glumica priznala: Spavala sam s Jaggerom kad sam imala 15

Par se upoznao 1977. i to dok je Mick još bio u braku s glumicom Biancom De Macias. Par se vjenčao 1990., a rastali su se 1999. godine. Od sedmero djece, četvero ih je Mick dobio upravo s Jerry - sinove Jamesa (34) i Gabriela (22) te kćeri Georgiu (28) i Elizabeth (35). 

Mick kagger & Jerry Hall

Richard Burton i Elizabeth Taylor

Richard i Elizabeth važili su za jedan od najstrastvenijih parova. Njihova romansa počela je 1963. na snimanju filma 'Kleopatra'. Iako su oboje u to vrijeme bili u braku, Taylor sa četvrtim mužem Eddiejem Fisherom, a Burton s prvom suprugom Sybil Williams, ubrzo su se ludo zaljubili i podigli 'ogromnu prašinu' - kako ljubavnu, tako i medijsku. Razlog prekida bile su Richardove svakodnevne prevare koje Elizabeth više nije mogla podnositi. 

Prema autoru njegove biografije, Burton je spavao u prosjeku s tri žene tjedno i tako tri desetljeća. U svojim 'najboljim' danima, između 1947. i 1975., imao je ljubavnicu svaki drugi dan. Velšanin je, tako, navodno spavao s 2500 žena. 

Elizabeth Taylor and Richard Burton

Madonna i Sean Penn

Par se upoznao na snimanju spota za Madonninu pjesmu 'Material Girl'. Vjenčali su se samo par mjeseci kasnije, a fotografije s njihovog vjenčanja punile su naslovnice svih časopisa. No njihov turbulentan odnos završio je rastavom poslije samo četiri godine braka. 'Šuškalo se' kako je Sean (59) fizički zlostavljao pop kraljicu Madonnu (61), iako je ona kasnije negirala glasine. 

Pixsell

Cher i Gregg Allman 

Pjevačica Cher (73) udala se 30. lipnja 1975. za rock zvijezdu Gregga Allmana i to samo tri dana nakon rastave od Sonnyja Bona s kojim je provela 11 godina. Nakon devet dana braka zatražila je rastavu zbog njegovih ispada povezanih s ovisnošću o heroinu i alkoholu. Nakon što je Gregg završio na odvikavanju, par je još neko vrijeme proveo zajedno. Cher je nakon toga ostala trudna i rodila sina Elijaha Bluea.

Crossroads Guitar Festival - New York
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao