Obavijesti

Show

Komentari 40

'Najzgodniji Hrvat? Nemam ga, ali od žena je najbolja Rozga...'

'Najzgodniji Hrvat? Nemam ga, ali od žena je najbolja Rozga...'
9

Jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji, Maya Berović, nastupala je ovaj vikend u Zagrebu. Za 24sata pričala je o Hrvatskoj, koncertima i planovima za budućnost...

VIDEO

Kad god dođe u Hrvatsku, napuni klub. Tako je bilo i ovaj put. BiH pjevačica Maya Berović (32) nastupala je za vikend u Zagrebu, gdje su je, kao i uvijek, oduševili Hrvati u publici. 

- Fantastično je bilo, to je bila noć za pamćenje. Posebnu energiju ima pubilka u Hrvatskoj i veselim se ponovnom druženju. Vidjela sam da su svi bili sretni i da smo čak produžili nastup zbog sjajne atmosfere - priča nam Maya, koja je odmah nakon koncerta odletjela iz hrvatske metropole, koju je na obnaženoj fotki iz hotela nazvala pravim rajem. 

- Nemam puno vremena između nastupa, pa se u Zagrebu sretnem s prijateljima na večeri, a već sutra pakiram kofere i idem dalje. Uhvatila sam nešto vremena ove godine preko ljeta i uživala sam u Splitu. Obožavam šetati starim gradom - dodaje Berović. 

Pokretanje videa...

Maya Berović u Splitu 01:00

Mayi tepaju da je jedna od najzgodnijih pjevačica s naše estrade, pa nas je zanimalo koga ona smatra atraktivnim...

- Jelena Rozga je stvarno lijepa djevojka, dama rekla bih. Za muškarca se ne mogu odlučiti, ali reći ću vam da jako volim pjesme Tonyja Cetinskog - kaže nam Maya, koja najviše voli nastupati po hrvatskom primorju, kako kaže, zbog atmosfere.

Zanimalo nas je i koja je 'tajna' njezina uspjeha.

- Moraš imati taj neki X faktor. Publika voli ono što pjevam i pronalaze se u skoro svakoj pjesmi - kaže nam za kraj Maya, koja se veseli idućem nastupu u Lijepoj našoj. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA'

Pokretanje videa...

10:33
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin