Obavijesti

Show

Komentari 2

Nakon 15 godina iz Victoria's Secreta odlazi šef marketinga

Nakon 15 godina iz Victoria's Secreta odlazi šef marketinga
9

Prvi čovjek marketinga Victoria's Secreta, Ed Razek, odlazi u mirovinu. Vijest o njegovom odlasku stigla je na isti dan kada je iz tvrtke objavljeno da su angažirali transrodnu manekenku, čemu se Razek protivio

VIDEO

Ed Razek (71), dojučerašnji šef marketinga i glasnogovornik u Victoria's Secretu, odlazi u mirovinu. Vijest o njegovom umirovljenju objavio je izvršni direktor te tvrtke, Leslie H. Wexner. Svjetski mediji prenose kako je Wexner ostalim djelatnicima tvrtke poslao interno pismo kojim ih obavještava da Razek odlazi. 

Razek je više od 15 godina bio član Victoria's Secret obitelji. Ipak, svojim je izjavama i marketinškim rješenjima ponekad punio naslovnice.

Tako je upravo Razek zaslužan za seksualiziranu sliku brenda Victoria's Secret, kakvim ga mnogi doživljavaju. Kroz godine je Razek nerijetko prozivan zbog kontroverznih odluka i izjava, a najnoviji primjer kada je izjavama dignuo prašinu bilo je lani kada je rekao da Victoria's Secret ne bi trebao zaposliti transrodnu manekenku. 

- Mislim da takve manekenke ne bi trebale nositi Victoria's Secret revije zato što su revije zapravo ostvarenje snova - rekao je tada Razek. 

Zanimljivo, vijest o njegovom umirovljenju stigla je na isti dan kada su iz Victoria's Secreta objavili da su angažirali novu manekenku, transrodnu Valentinu Sampaio (22). Brazilska manekenka rodila se kao dječak, a u dobi od osam godina, jedan je psiholog shvatio da je Sampaio zapravo djevojčica. 

- Već sam se tada voljela družiti s djevojčicama, osjećala sam se kao jedna od njih i imala sam kolekciju lutki. Psiholog je tada shvatio da sam transrodna. Od 12. godine počela sam se zvati Valentina, imenom koje sam negdje čula i pomislila da je predivno - otkrila je još 2015. godine za Glamour Brazil.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu