Obavijesti

Show

Komentari 26

Nakon čak 11 godina: Katarina Rautek oprostila se od ET-ja

Nakon čak 11 godina: Katarina Rautek  oprostila se od ET-ja
1

Rastali smo se prijateljski jer je jednostavno došlo vrijeme za promjene. Probat ću ići nekim drugim smjerom u životu, želim probati nešto sama - rekla je pjevačica Katarina Rautek

VIDEO

Bio je to najljepši period u mom životu, rekla je Katarina Rautek, koja je posljednjih 11 godina bila pjevačica grupe ET. 

Ona i Boytronic odlučili su krenuti svatko svojim putem, a tu su odluku sinoć podijelili sa slušateljima Narodnog radija, po posljednji puta gostujući zajedno u 'Glazbenom showu Dalibora Petka'.   

- Rastali smo se prijateljski jer je jednostavno došlo vrijeme za promjene. Probat ću ići nekim drugim smjerom u životu, želim probati nešto sama. Bila je to jako teška odluka, no jednog sam se dana probudila i odlučila - rekla je Katarina. Bez svađe kaže, Boytronic ju je u odluci podržao. 

- Normalno je  da svaki čovjek osjeti potrebu za nečim drugačijim. U ovoj smo formaciji nekako dosegli svoj maksimum. Malo smo se začahurili, a treba težiti novim izazovima. Mi smo već poprimili neku automatiku u bandu. To se trebalo dogoditi prije ili kasnije jer je normalno da svatko jednog dana želi isprobati nešto svoje - rekao je šef ET-ja, koji već ima novu pjevačicu. 

O njoj još nije htio ništa govoriti, a nova formacija banda predstavit će se uskoro na CMC festivalu.

- Nisam bila opterećena svojim prethodnicama, a novoj pjevačici želim da bude bolja od najbolje. Samo hrabro - rekla je Katarina, koja još nije upoznala svoju nasljednicu. Katarina uskoro priprema i svoj prvi samostalni singl. 

- U ET-ju mi je bilo prelijepo. Adonis je bio strog šef, ali pravedan - rekla je. 

Kao najgore iskustvo navela je nastup kada je gazda šank kluba pretvorio u pozornicu, odnosno kad su morali nastupati na šanku. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac