Show

Komentari 15

Nakon drame s Vukojevićem, bivša misica Andrea je vratila svoje djevojačko prezime Ćupor

Nakon drame s Vukojevićem, bivša misica Andrea je vratila svoje djevojačko prezime Ćupor

Protiv Vukojevića je podignuta kaznena prijava, koja je potom odbačena. U pripitom je stanju 7. svibnja prijetio supruzi, a osoba iz kruga obitelji prijavila ga je za verbalno nasilno ponašanje i ozbiljne prijetnje...

Bivša Miss Hrvatske Andrea Ćupor (38), supruga nogometaša Ognjena Vukojevića (36), na društvenim je mrežama vratila djevojačko prezime i nema više njegovo. Kako doznaje Večernji list, Ognjen i Andrea više ni ne žive na istoj adresi.

POGLEDAJTE VIDEO: Ognjen Vukojević pijan prijetio supruzi

Andrea se sa sinom iselila iz obiteljskog doma, dok je Ognjen ostao u tom stanu i redovito viđa sina. 

Navodno su se i sporazumno razveli nakon incidenta koji im se dogodio početkom svibnja. No, bivši supružnici ostali su u prijateljskim odnosima, a o razvodu ne žele javno govoriti.

Podsjetimo, protiv Vukojevića je podignuta kaznena prijava. U pripitom je stanju 7. svibnja prijetio supruzi, a osoba iz kruga obitelji prijavila ga je za verbalno nasilno ponašanje i ozbiljne prijetnje. 

U vidno alkoholiziranom stanju počeo je vikati na suprugu i prijetio je smrću njoj i članovima obitelji. Kad je Andrea htjela zvati policiju, on ju je gurnuo. Imao je 0,6 promila alkohola u krvi kad ga je policija privela te je prenoćio u postaji. Pustili su ga na slobodu uz određene mjere opreza, odnosno nije se smio vratiti u obiteljski dom i približiti Andrei na manje od 200 metara. 

Nakon 20 dana kaznena prijava za obiteljsko nasilje je odbačena i ukinute su mjere opreza. Inače Andrea i Ognjen bili su skupa od 2008. godine. 

Najčitaniji članci