Show

Komentari 2

Nakon drame u Australiji, Novak je mami pripremio feštu

Nakon drame u Australiji, Novak je mami pripremio feštu

Sredinom siječnja Đoković je deportiran i nije mogao sudjelovati na Australian Openu. Izgleda da je barem na jedan dan zaboravio cijelu tu aferu jer se odlično zabavio na proslavi rođendana majke Dijane

Tenisač Novak Đoković (34) s obitelj je bio u restoranu 'Novak' i priredio mami Dijani veliko slavlje povodom 58. rođendana. Otpjevali su joj pjesmu za rođendan, a onda je stigla torta na kojoj su bila dva vatrometa. Dijana je bila vidno uzbuđena i sretna, posebice zato što se njezin sin Novak nalazio pored nje pa su mogli skupa proslaviti taj bitan dan. 

Novak je sredinom siječnja ove godine deportiran iz Australije, a tu dramu pratio je cijeli svijet. Tročlano sudsko vijeće Saveznog suda u Melbourneu na čelu sa sucem Jamesom Allsopom jednoglasno je podržalo odluku ministra Alexa Hawkea koji je odbio vizu Đokoviću iskoristivši svoju ovlast prema članku Zakona o migracijama.

Otkako je 5. siječnja stigao u Melbourne, a onda i smješten u hotel za migrante, majka, otac i brat bili su mu bezrezervna podrška. 

POGLEDAJTE VIDEO S PROSLAVE ROĐENDANA:

Najčitaniji članci