Obavijesti

Show

Komentari 44

Nakon karijere želi preseliti u Split: 'Treba mi više sunca...'

Nakon karijere želi preseliti u Split: 'Treba mi više sunca...'
3

Mnogi me pitaju zašto baš u Splitu. Split je grad koji nije atraktivan samo ljeti. I zimi je pun sadržaja, druga vrlo bitna stvar je što je u blizini aerodrom, ispričao je Mile Kitić u eteru za Extra FM

Srpski folk pjevač Mile Kitić (67) ovo je ljeto proveo uživajući sa suprugom Martom i kćeri Elenom (22) na hrvatskom primorju, točnije u Splitu. Kitić je toliko uživao u čarima jadranske obale da razmišlja o tome da se nakon karijere preseli u Hrvatsku. 

- Mnogi me pitaju zašto baš u Splitu. Split je grad koji nije atraktivan samo ljeti. I zimi je pun sadržaja, druga vrlo bitna stvar je što je u blizini aerodrom, a treće – čovjek što je stariji, treba mu više sunca pa se i ja tako nadam da ću, kada se prestanem baviti pjevanjem, dane provoditi uz more - otkrio je Kitić u eteru za Extra FM

S obzirom na to da se Elena i sama bacila u pjevačke vode, a njezina pjesma 'Geto princeza' ima preko 17 milijuna pregleda, glazbenik je otkrio da će pred kraj karijere snimiti duet s njom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- To je već gotova stvar! Ja sam u početku bio protiv toga jer smo skroz različiti, ali smo ipak snimili i shvatili da zvuči odlično. Uskoro snimamo i spot, a cjelokupan projekt je možda najveća stvar za mene da pred kraj karijere, za koju ne znam koliko će još trajati, snimam pjesmu i to s kćerkom - dodao je Kitić. 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak