Show

Komentari 6

Nakon optužbi o seksualnom uznemiravanju vraća se glumi: 'Pauzirao sam, svi su bili ljuti'

Nakon optužbi o seksualnom uznemiravanju vraća se glumi: 'Pauzirao sam, svi su bili ljuti'

Franco se nagodio u tužbi za nedolično seksualno ponašanje za 16 milijuna kuna nakon što su on i poslovni partner optuženi za sudjelovanje u 'neprikladnom i seksualnom ponašanju prema studenticama'

Glumac James Franco (44) vraća se glumi četiri godine nakon što ga je pet žena optužilo za nedolično seksualno ponašanje. Dobio je ulogu 'okorjelog ribara' Billea Augusta u poslijeratnoj drami 'Ja, ti', prenosi Page Six.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Uzbuđen sam što ću se pridružiti ovom fenomenalnom projektu i što ću raditi s legendarnim Billeom Augustom. Veliki sam obožavatelj njegovog rada, a 'Ja, ti' zaista je briljantan scenarij - rekao je Franco.

Santa Margherita di Pula. Forte Village. Filming Italy Sardegna Festival

U lipnju 2021. Franco se nagodio u tužbi za nedolično seksualno ponašanje za 16 milijuna kuna nakon što su on i poslovni partner Vince Jolivette optuženi za sudjelovanje u 'neprikladnom i seksualnom ponašanju prema studenticama koristeći svoju moć kao učitelja i poslodavca davajući priliku za uloge u njihovim projektima' u školi glume koju su nekoć vodili.

The Deuce Season 3 Special Screening - New York

Osim što ga je 2018. godine pet žena optužilo za seksualno zlostavljanje, glumac je također dospio na naslovnice jer je pokušao dogovoriti sastanak sa sedamnaestogodišnjom djevojkom u njujorškom hotelu 2014. godine.

BAFTA Los Angeles Tea Party 2018

Nakon izbijanja skandala, Franco je priznao da su poruke bile legitimne i ispričao se rekavši da mu je 'neugodno' i da je 'loše procijenio'.

U emisiji 'The Jess Cagle Show' prošle godine, Franco je rekao da je ovisan o seksu i 'potpuno slijep za osjećaje ljudi'.

- U 2018. bilo je nekih pritužbi na mene i članak o meni i u tom sam trenutku samo mislio da ću biti tiho, pauzirati. Nije bilo pravo vrijeme da bilo što kažem jer je bilo ljudi koji su bili ljuti na mene i morao sam ih slušati. Nisam želio povrijediti ljude - dodao je glumac.

Najčitaniji članci