Show

Komentari 7

Nakon posljednjih fotki, fanovi su uvjereni: 'Rihanna je trudna, a prvo dijete čeka s reperom'

Nakon posljednjih fotki, fanovi su uvjereni: 'Rihanna je trudna, a prvo dijete čeka s reperom'

Iako su svi isprva komentirali da je pjevačica na proslavu došla bez donjeg rublja, što je bilo očigledno, kasnije se zbog njezina trbuščića koji se nazirao ispod haljine počelo šuškati da je trudna

Svjetska glazbena zvijezda Rihanna (33) u ponedjeljak je u rodnom gradu Bridgetownu u sklopu proslave proglašenja republike Barbados proglašena nacionalnom junakinjom. Pred mnoštvom razgaljenih obožavatelja Riri je primila titulu junakinje Barbadosa, a zbog izgleda na ceremoniji potaknula i brojne komentare na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO 

Naime, iako su svi isprva komentirali da je pjevačica na proslavu došla bez donjeg rublja, što je bilo očigledno, kasnije se zbog njezina trbuščića koji se nazirao ispod haljine počelo šuškati da je trudna. 

Iako takva informacija nije potvrđena ni s jedne strane, mnoštvo fanova započelo je raspravu na temu je li pjevačica zaista u drugom stanju. 

Presidential Inauguration Ceremony as Barbados becomes a republic, in Bridgetown

Jedan provjereni izvor, The Academy, na svom Twitter profilu napisao je da pjevačica čeka prvo dijete, piše The Sun

- Rihanna čeka prvo dijete s A$AP Rockyjem - piše u objavi koju je podijelilo i komentiralo mnoštvo obožavatelja njezina lika i djela.

Isto tako, na društvenim mrežama se počela dijeliti fotografija Rihanne na ceremoniji uz tvrdnje da joj se već vidi trudnički trbuščić. 

Presidential Inauguration Ceremony as Barbados becomes a republic, in Bridgetown

Naime, to nisu prva šuškanja o trudnoći pjevačice. U 2019. godini pojavila su se slična nagađanja, a Riri je na njih odgovorila u jednom intervjuu. 

- Ne mislim o tim stvarima, ali ne znam. To je Božji plan - rekla je pjevačica. 

- Jedva čekam vidjeti sve tračeve o trudnoći nakon ovog intervjua - dodala je. 

Uz to, velik dio fanova pomislio je da je pjevačica trudna i na ovogodišnjoj Met Gali kada se pojavila u oversize kombinaciji modnog brenda Balenciaga

Zbog širokog kostima koji je nosila počelo se šuškati da njime prekriva trudnički trbuh. Ni pjevačica ni dečko A$AP nisu komentirali takve tračeve. 

Metropolitan Museum of Art Costume Institute Gala

Najčitaniji članci