Obavijesti

Show

Komentari 0

Nakon prekida se na Twitteru šale na DiCaprijev račun: Ne želi biti s curama starijima od 25

Nakon prekida se na Twitteru šale na DiCaprijev račun: Ne želi biti s curama starijima od 25
3

Nema pouzdanijeg fenomena na ovom planetu od toga da Leonardo DiCaprio prekida sa svojom djevojkom do njene 25. godine. Statistike ostavljaju bez daha, napisala je korisnica Twittera

Nakon vijesti da su glumac Leonardo DiCaprio (47) i argentinska glumica Camila Morrone (25) prekinuli nakon četiri godine veze, ubrzo su Twitter preplavile šale na tu temu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Vijesti o prekidu potvrdio je izvor blizak paru za People, ali još uvijek se ne zna razlog njihova prekida.

PREMIUM EXCLUSIVE: Leonardo DiCaprio in swim shorts and girlfriend Camila Morrone in a skimpy black bikini enjoy the beach in St Barts

Na Twitteru su se mnogi korisnici našalili kako je razlog prekida to što je glumica prije dva mjeseca napunila 25 godina.

S godinama, kako je Leonardo mijenjao djevojke, pratitelji su primijetili da glumac ima tendenciju izlaziti samo s djevojkama koje imaju 25 ili manje godina. 

Jedan Twitteraš se našalio kako izgleda razgovor kad DiCaprijeva djevojka navrši 25 godina. 

- Nema pouzdanijeg fenomena na ovom planetu od toga da Leonardo DiCaprio prekida sa svojom djevojkom do njene 25. godine. Statistike ostavljaju bez daha - napisala je jedna korisnica Twittera. 

- Titanik će navršiti 25 godina ove godine pa pretpostavljam da Leonardo DiCaprio više neće biti ni u tome - našalio se još jedan fan.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Leonardo DiCaprio and Camila Morrone spend their Labor Day on the beach in Malibu *WEB EMBARGO UNTIL 2:00 PM EDT on September 9, 2020*

Podsjećamo, još u siječnju 2018. se počelo šuškati da su njih dvoje možda u vezi kada su viđeni na izletu u Coloradu. Dvije godine kasnije su potvrdili da su zajedno kada su sjedili u prvom redu na dodjeli Oscara jedno pored drugoga. 

Pukla ljubav: Prekinuli Camile Morrone i Leonardo DiCaprio
Pukla ljubav: Prekinuli Camile Morrone i Leonardo DiCaprio

Prije tri godine izvor blizak paru za People je ispričao da je 'njihova veza ozbiljna i da Camila provodi puno vremena u Leovoj kući' te da je upoznala njegove roditelje.