Obavijesti

Show

Komentari 4

Nakon 'Pune kuće' glumci serije redali su skandale: Ovisnosti, uhićenja, turbulentni razvodi...

Nakon 'Pune kuće' glumci serije redali su skandale: Ovisnosti, uhićenja, turbulentni razvodi...
11

Mnogi se i dalje rado prisjećaju Stephanie, DJ, Michelle, ujaka Jesseja i ostalih junaka kultne 'Pune kuće'. Dok su neki od glumaca koji su ih utjelovili nastavili graditi karijeru, uz druge se danas vežu samo skandali

VIDEO

Vijest o smrti komičara Boba Sageta u ponedjeljak je šokirala javnost. Voljeni glumac umro je u hotelskoj sobi u Orlandu, gotovo 35 godina nakon prvog prikazivanja sitcoma 'Puna kuća' koji ga je proslavio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

serija prijatelji 01:24

Bob je u seriji tumačio jednu od glavnih uloga, TV voditelja Dannyja Tannera, koji odgaja tri kćeri nakon što mu je supruga preminula u prometnoj nesreći. Njegov šogor Jesse i najbolji prijatelj Joey tada se doseljavaju k njemu da mu pomognu.

Full House

Candace Cameron (45) je u 'Punoj kući' glumila D.J., brižnu najstariju sestru Tanner. Nakon završetka sitcoma, Candace nije usporila. Pojavljivala se u TV filmovima, a bila je i suvoditeljica emisije 'The View'. 2016. se pojavila u rebootu 'Pune kuće', 'Punija kuća', a sudjelovala je i u 'Plesu sa zvijezdama'.

Cameron je napisala četiri knjige, te vodi idiličan obiteljski život. U braku je s bivšim NHL hokejašem Valerijem Bureom s kojim ima troje djece; kćer Natashu i sinove Leva i Maksima.

Jodie Sweetin (39) je u popularnoj seriji glumila brbljavu srednju sestru Stephanie Tanner. Snimanje 'Pune kuće' je završilo kad je Stephanie imala 14 godina, a kasnije je u svojoj knjizi otkrila da je u toj dobi počela piti alkohol jer se nije mogla prilagoditi životu nakon uspješnog sitcoma.

FULL HOUSE (1987) - ASHLEY OLSEN - BOB SAGET - JOHN STAMOS - DAVE COULIER - JODIE SWEETIN - CANDACE CAMERON BURE.

U knjizi je detaljno opisala i svoju borbu sa zloupotrebom droga. Prvi put se udala s 20 godina, a sada ima sada ima dvije kćeri, Zoie i Beatrix, nakon tri braka i tri razvoda. 

Blizanke Mary-Kate Olsen i Ashley Olsen (35) izmjenjivale su se u ulozi najmlađe Tannerice, Michelle. U prvoj epizodi su imale svega devet mjeseci, a na kraju snimanja su bile osmogodišnjakinje.

Od tada su se često pojavljivale na naslovnicama časopisa, majicama, posterima, parfemima i još mnogo toga, a čak su imale i svoje lutke. Glumile su u  ABC-jevom sitcomu 'Two of a Kind' te brojnim filmovima, a u kasnim 90-tima su pokrenule vlastitu produkcijsku tvrtku.

2012. su se Mary-Kate i Ashley povukle iz glume kako bi se posvetile karijeri u modnoj industriji. Osnovale su luksuzni modni brend The Row, lifestyle brend Elizabeth and James te pristupačnije modne linije Olsenboye i StyleMint. Napisale su i knjigu 'Utjecaj', te su bile jedine članice originalne glumačke ekipe 'Pune kuće' koje su se odbile pojaviti u 'Punijoj kući'.

The Met Gala 2018 “Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination”

O ljubavnom životu Ashley Olsen se mnogo pisalo. Povezivači su je sa brojnim celebrityjima, poput Jareda LetaLancea Armstronga  Od 2017. je vezi s umjetnikom Louisom Eisnerom, s kojim se rijetko pojavljuje u javnosti.

Mary Kate se poslije 'Pune kuće' borila se s poremećajem prehrane te je u lipnju 2004. objavila da je započela s liječenjem anoreksije. Bila je i natjecateljska jahačica, a 2015. se udala za Oliviera Sarkozyja, polubrata bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja. 2020. je podnijela zahtjev za razvod, koji je okončan prošle godine.

John Stamos (58) je u seriji glumio šarmantnog, opuštenog glazbenika Jesseja Katsopolisa, poznatijeg kao Ujak Jesse. Kasnije se pojavljivao u brojnim popularnim serijama, poput' 'Scream Queens' i 'Glee'.  

Stamos svira bubnjeve s Beach Boysima, a 1994. je oženio manekenku Rebeccu Romijn . Razveli su se 10 godina kasnije, te se ponovno oženio 2018., glumicom Caitlin McHugh.  Iste godine su dočekali svoje prvo dijete, sina Billyja. 

Lori Loughlin (57) je utjelovila Rebeccu Katsopolis, poznatiju kao tetu Becky, koja se udala za ujaka Jesseja. Nakon toga je glumila u '90210' i 'Punijoj kući', a posljednjih godina je dospjela na naslovnice zbog svoje umiješanosti u skandal s podmićivanjem na nacionalnom fakultetu.

Obdukcija potvrdila: Bob Saget nije umro zbog droge ni nasilja
Obdukcija potvrdila: Bob Saget nije umro zbog droge ni nasilja

Naime, ona i njezin suprug, dizajner odjeće Mossimo Giannulli platili su 500 tisuća dolara da svoje kćeri upišu na Sveučilište južne Kalifornije kao sportašice, iako se nikada nisu bavile sportom. 2020. je par je priznao krivnju za optužbe, a Lori je odslužila dva mjeseca u zatvoru prije nego što je puštena na slobodu u prosincu iste godine. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'
Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta