Obavijesti

Show

Komentari 4

Nakon sedam godina, u Zagreb se vraća grupa Plavi orkestar

Nakon sedam godina, u Zagreb se vraća grupa Plavi orkestar
1

Grupa Plavi orkestar, na veliko veselje mnogih obožavatelja, ponovo će nastupiti u Zagrebu. U okviru velike regionalne turneje "Everblue", nakon nastupa i Sarajevu i Beogradu, objavili su dva nova datuma

VIDEO

Plavi Orkestar nastupit će 15. veljače 2018. u Areni Stožice, a 17. veljače u Zagrebu u Domu Sportova. 

Zadnji put su "Plavci" na velikom samostalnom koncertu u Zagrebu nastupili prije sedam godina (ožujak 2010.) i publici u Areni osigurali pravi spektakl. Plavi orkestar nije samo bend koji nam već više od tri desetljeća donosi dobru glazbu, nego je pravi fenomen, duboko usidren u glazbenu pop kulturu ovih prostora.

Kroz plodove proteklog rada Plavci i dalje uživaju neupitnu popularnost, a nizom hitova, poput "Od rođendana do rođendana", "Suada", "Bolje biti pijan nego star", "Ako su to samo bile laži", "Sava tiho teče", "Goodbye Teens", "Kaja", "Odlazim" i mnogih drugih, osigurali su da se fenomen kultne skupine, koja je već doživjela nekoliko glazbenih vrhunaca, nastavi i danas.

Kritičari smatraju da je bend jedan od najvećih kulturnih fenomena osamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća, i danas blizak starijim i mlađim generacijama.

Plavci su do sada izdali 8 albuma koji su prodani u ukupnoj nakladi od preko 5 milijuna primjeraka, a svijet su obišli već nekoliko puta uz više od 4500 održanih koncerata.

Ulaznice za zagrebački koncert kreću u prodaju od ponedjeljka, 16. listopada u sustavu Eventima i putem eventim.hr.

Sasvim je sigurno da će se za koncert Plavog orkestra tražiti ulaznica više, pa nemojte propustiti prigodu da ih osigurate na vrijeme!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin