Show

Komentari 23

Nakon što ga je supruga javno prevarila s Hrvatom, Dejan je Dalili oprostio sve s poljupcem

Nakon što ga je supruga javno prevarila s Hrvatom, Dejan je Dalili oprostio sve s poljupcem

Ljubav je pukla tog dana kada je Dalila Dragojević prevarila Dejana Dragojevića. Potom su se pred kamerama odlučili razvesti, no izgleda da priča ide u drugom smjeru jer pao poljubac između bivšeg bračnog para

Cijeli Balkan je gledao kako ga je supruga Dalila Dragojević (28) prevarila ispred kamera s Filipom Carom (28), ali Dejan Dragojević (25) je odlučio pogledati kroz prste i dati braku još jednu priliku, prenosi Republika.rs.

POGLEDAJTE VIDEO:

Izgleda da je bivši bračni par posljednjih dana sve bliži,što mnogi gledatelji showa Zadruga shvaćaju i komentiraju kako je bračni par na koraku do pomirenja. Poslije večerašnje zabave kamere su uhvatile zanimljivu scenu u pušioni.

Bivši par Dragojevići su opušteno razgovarali, a Dalila je uhvatila priliku i počela koketirati s Dejanom u nadi da spasi svoj brak. Dalila je Dejanu pjevala pjesme,mahala kosom i smješkala se , a potom ga je pitala voli li ju još i koliko. A nasmiješeni Dejan je odgovarao na njena pitanja.

U jednom trenutku kamera je zabilježila trenutak kada je Dejan prišao Dalili, a gledatelji su posumnjali da je među njima došlo do poljupca pomirenja.

POGLEDAJTE POLJUBAC POMIRENJA:

Najčitaniji članci