Obavijesti

Show

Komentari 6

Nakon svih uvreda: Meghan je dobila javnu ispriku od sestre

Nakon svih uvreda: Meghan je dobila javnu ispriku od sestre
10

Drago mi je da se toliko vucaraš okolo i odaješ počast drugima dok ignoriraš svog oca, izjavljivala je Samantha ranije o svojoj polusestri Meghan

VIDEO

Željela bih samo reći da se toliko toga izdogađalo i da je sve izmaklo kontroli, a to mi nikada nije bila namjera, ispričala je Samantha Markle (53) koja je jučer gostovala u emisiji Jeremyja Vinea (53). Samantha se tijekom intervjua ispričala svojoj polusestri Meghan Markle (37) koju je javno sramotila u javnosti otkad je ona 2016. počela vezu s princem Harryjem (34). 

- Krećem dalje i ispričavam se zbog svega. Voljela bih da su neke stvari mogle biti drugačije - rekla je. Istaknula je kako su ona i ostatak obitelji bili povrijeđeni jer nisu bili pozvani niti uključeni u vjenčanje i kako bi bilo sve drugačije da jesu. Samantha je dodala su se sada složili ostaviti sve iza sebe i krenuti dalje. 

Duchess of Sussex visit to the Royal Academy of Arts

- Ima puno povrijeđenih, no to ne znači da te volimo manje, no mislim da se obitelji ne bi trebale tako ponašati prema svojim članovima - ispričala je Meghanina sestra. Nitko iz kraljevske obitelji do sada nije komentirao Samanthinu ispriku, ali ni ranije se nisu obazirali na njezine izjave. Samantha je u nedjelju preko društvene mreže objavila kako je stigla u London da bi razgovarala s Meghan o zdravlju njihova oca Thomasa Marklea (74). 

- Samantha je puno puta pokušala u privatnosti dogovoriti sastanak s vojvotkinjom od Sussexa da bi raspravile o zdravlju njihovog 74-godišnjeg oca, a Kensigtonska palača joj je odbila odgovoriti. Bojim se da Meghan nije bila svjesna diskretnosti svoje polusestre - objavio je na društvenoj mreži Samanthin publicist Rob Cooper. 

Royal Armouries charity concert

Dodao je kako im je nakon njihovih pokušaja preostalo samo da sve kažu javno. Izvor za Daily Mail je rekao da nema šanse da će se Meghan poniziti i susresti sa svojom polusestrom. Samantha je ranije često optuživala vojvotkinju od Sussexa da ignorira vlastitu obitelj otkad je preuzela kraljevske obveze.

Royals attend Coach Core Awards

- Drago mi je da se toliko vucaraš okolo i odaješ počast drugima dok ignoriraš svog oca - napisala je Samantha svojedobno na društvenoj mreži. Upitala je Meghan koliko mora biti bezosjećajna da bi se nakon svega mogla pogledati u ogledalo. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin