Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
23 komentara

Nakon višegodišnje pauze Dora se opet vraća u 'Opatiju bajnu'

ODLUČUJU MJESECIMA Biranje pjesme za Eurosong trebalo bi biti u veljači- Posljednji put natjecanje u Opatiji bilo je 2010. godine

Foto: promo(Boris Scitar/PIXSELL
23 komentara

Zadnjih godina HTV je birao hrvatskog predstavnika za Eurosong, a na Dori su birali i gledatelji. Kako doznajemo, konačna odluka o Dori, koja će se vratiti u Opatiju krajem veljače iduće godine, znat će se početkom idućeg tjedna. Posljednji put natjecanje u Opatiji bilo je 2010. godine. Tad je pobijedila grupa Feminem. Djevojke se nisu plasirale u finale Eurosonga. 

Dora je godinama tradicionalno okupljala najjača estradna imena. Severina je pobijedila 2006. godine u Opatiji pjesmom 'Moja štikla'. A na Eurosongu je bila 12. 

Foto: promo Stari sjaj:Posljedna Dora u Opatiji bila je 2010. Tad je pobijedila grupa Feminnem

U Opatiji nije manjkalo skandala. Nakon Dore 2006. Severinu je popljuvala Vlatka Pokos. Rekla je da je tekst pjesme 'oduran, vulgaran, glup i prost'. Prethodno ju je gospođa Kojić prozvala zbog haljine u kojoj je nastupala. Vlatka se na Dori tad pojavila u tirkiznoj Diorovoj haljini s perjem marabuja u kojoj se mjesec dana ranije udala za Josipa Radeljaka Dikana. 

Prije osam godina na Dori je čašicu previše popio Alen Vitasović, koji je nakon natjecanja navodno završio na ispumpavanju želuca. Jacques Houdek je 2004. godine uoči proglašenja pobjednika dramio jer je njegovoj šminkerici nestala torbica. Na kraju se ispričao jer su je ipak pronašli.

dora | Autor: Boris Scitar/PIXSELL Foto: Boris Scitar/PIXSELL Opsada Opatije: Severina je pjesmom ‘Moja štikla’ 2006. pobijedila na Dori
Naši partneri pišu
Message