Show

Komentari 12

Nakon vožnje jet-skijem Rakitić i Raquel zajahali deve u Dubaiju

Nakon vožnje jet-skijem Rakitić i Raquel zajahali deve u Dubaiju

Rakitić i Raquel nekoliko dana uživaju u Dubaiju, a sada su posjetili i pustinju. Na fotografijama izgledaju zaljubljenije nego ikad, a oduševljenje velikim gradom ne skrivaju

Naš bivši reprezentativac Ivan Rakitić (34) i njegova supruga, Španjolka Raquel Mauri (32), prošlog su tjedna proslavili sedmu godišnjicu braka te otputovali na romantično ljetovanje u Dubai. Nakon odmora u luksuznom hotelu i vožnje jet-skijem, na red je došao posjet obližnjoj pustinji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Raquel i Ivan zajahali su deve te zaljubljeno pozirali uz dine. Raquel je blistala u dugoj zelenoj haljini tankih naramenica, a kosu je zbog vrućina zavezala u rep. Prorez na haljini istaknuo je njezine vitke noge.

Nogometaš je imao tamne hlače i bijelu polo majicu, a na glavu je stavio maramu koju tradicionalno lokalci nose, posebno kada idu u pustinju.

Zaljubljeni par dobio je mnogo komplimenata, a nije ni čudo jer su oboje uživali u trenutcima za sebe.

- Ovo su definitivno najbolje fotke koje sam vidjela!; Vi ste jedna prekrasna obitelj, uživajte!; Predivni ste i prezgodni - nizali su se komentari.

Podsjetimo, Rakitić je dan prije podijelio fotografiju iz Dubaija gdje se nalazi u društvu supruge, mladog nogometaša Darwina Nuneza (22) i njegove djevojke Lorene Manas

- Uživanje s prijateljima - napisao je u opisu.

 

Najčitaniji članci