Obavijesti

Show

Komentari 3

Nakon 'Warcrafta' i 'Assassin's Creeda' i ova igra dolazi u kina

Nakon 'Warcrafta' i 'Assassin's Creeda' i ova igra dolazi u kina
1

Kako nam ove godine u kina stižu i 'Warcraft', a i 'Assassin's Creed', tako nas ne bi trebalo čuditi što ćemo dobiti i ekranizaciju 'Splinter Cella'. Hoće li nas Tom Hardy opet oduševiti?

VIDEO

Kao što smo već najavili, 'Assassin's Creed' (glavnu ulogu glumi Michael Fassbender), ekranizacija popularne video igre stiže uskoro na kino platna. Kako je taj film Ubisoftov (originalni izdavači igre) pokušaj da napravi filmski serijal od već jako profitabilnog serijala video igara, tako nam je jasno zašto je najavljen odmah i nastavak filma.

No ono što nismo očekivali je da bi se mogao snimati film po igri 'Splinter Cell'. Za one koji nisu upoznati sa serijalom, radi se o video igrama zasnovanim na romanima Toma Clancyja, u kojima igrate glavnog lika, Sama Fishera, kojeg vodite kroz razne misije prepune šuljanja i sakrivanja, te pokojeg ubojstva. Serijal igara trenutačno ima sedam nastavaka i popriličnu zaradu, tako da u stvari i nije toliko iznenađujuće što bi se mogao snimiti i film po toj franšizi.

Glavnu bi ulogu trebao preuzeti Tom Hardy, no još uvijek nije najavljeno hoće li se snimanje dogoditi prije ili poslije snimanja nastavaka 'Max Maxa'. 

Michael Fassbender trenutačno glumi u 'X-Men: Apocalypse', koji u hrvatska kina dolazi u svibnju ove godine u distribuciji Blitz film i video.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode