Obavijesti

Show

Komentari 62

'Nevjerojatno je kako se Roko ne da smesti pred Houdekom'

'Nevjerojatno je kako se Roko ne da smesti pred Houdekom'
15

Dvije i pol tisuće prijavljenih kandidata, pet članova žirija, stotinjak audicijskih nastupa, četiri mentorska tima, napete međusobne vokalne borbe, grupni nastupi i dueti s mentorima - i došli smo do finala

VIDEO

U tijeku je finale natjecanja 'Zvijezde'.

>>> Pratite tijek emisije

22.20 Jacques i Roko bili su zadnji koji su nastupili u drugom krugu natjecanja, a otpjevali su kultni hit Nine Simone u verziji Michaela Bublea, 'Feeling Good', te zaradili ovacije publike.

- Nevjerojatno je kako se Roko nije dao smesti pred najboljim vokalom s ovih područja - komentirala je Nina Rokov nastup.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

22.05 Iako je petak, Lorena i Grašo otpjevali su njegov veliki hit 'Utorak'. Žiri nije bio zadovoljan ni tom izvedbom, a tek je Jacques naglasio da Lorena ima tek 16 godina i da ga to najviše fascinira.

- Tebi bolje stoje pjesme na engleskom jeziku jer ti pjevaš soul, ali ja ću ti dati peticu - rekao joj je Jacques, a Tonči je također rekao da će dobiti peticu jer ima samo 16 godina i da je zaslužuje. Lorena je tako dobila maksimalnih 20 bodova.

22.00 Kada su na pozornicu stali Renato i Nina i krenuli pjevati njezinu pjesmu 'Takvi kao ti', Tonči nije mogao suspregnuti smijeh koji ga je nenadano uhvatio pa je njime zarazio i Ninu te su morali pjevati ispočetka.

- Zahvalila bi se Tončiju što se toliko smijao za vrijeme naše izvedbe da me zanima što je to bilo toliko duhovito? Eto, mi smo se opustili i mi smo i duhoviti - smijala se Nina.

- Svaka čast na tonalitetu iz kojeg si pjevao i sve je bilo sjajno! - pokušao se izvući Tonči.

- Bili ste genijalni i, Renato, volim kad plešeš - rekla mu je Andrea, dok je Jacques komentirao da Renato ovaj put nije bio u 'najudobnijim cipelama'. Renato je na kraju dobio 18 bodova.

21.50 Ilma i Jacques otpjevali su pjesmu Marije Šerifović, 'Molitva'.

- Čestitam ti na izvedbi i zrelosti koju si donijela u izvedbi ove zbilja teške pjesme - rekao je Ilmi Grašo na kraju nastupa.

Ilma je također dobila maksimalnih 20 bodova žirija.

21.30 Nakon prvog dijela natjecanja došlo je vrijeme da finalisti zapjevaju duete sa svojim mentorima. Prvi su na pozornicu izašli Noa i Grašo, a otpjevali su 'Molitvu' Parnog Valjka.

- Noa uopće nije zaostajao za Grašom i od mene ćete dobiti peticu - rekao im je Tonči. Jacques je također imao samo riječi hvale, baš kao i Nina i svi ostali, pa je dobio maksimalnih 20 bodova.

21.20  Roko Blažević otpjevao je pjesmu Conchite Wurst, 'Rise Like a Phoenix'. 'Reći ću ti isto što i Ilmi, da te volim iskreno i da sam tvoj najveći fan!', rekao mu je na kraju nastupa njegov mentor Jacques. Roko je dobio maksimalnih 25 bodova.

- Ti si podignuo najveće standarde i od prve do zadnje emisije slijediš isti nivo. Ne vidim napredak, ali ne znam ni treba li tebi napredak uopće. Ti si fenomenalan i u grupnom nastupu s Ninom bio si najbolji - rekao mu je Tonči.

21.00 Najmlađa kandidatkinja showa, 16-godišnja Lorena Bućan, otpjevala je pjesmu Barbre Streisand, 'Woman In Love'. 'Mislim da je ogromna želja napravila to da nisi otpjevala sto posto, već za par postotaka niže, ali od mene imaš pet', rekao joj je mentor Grašo. Lorena je dobila 23 boda.

 -Dala sam ti peticu, ali je nisi zaslužila, poklonila sam ti je zbog tvog enormnog talenta, ali ovo je za tebe bila večeras najgora izvedba - rekla joj je Nina.

- Desilo ti se neiskustvo i godine i osjetilo se da je nedostajalo emocije - objasnio joj je Tonči svoju četvorku.

20.55 Renato Zahirović nastupio je pjesmom Esme Redžepove, 'Čaje šukarije' i oduševio žiri. 'Zvijezdo, ime ti je Renato! Za mene ovo je bio tvoj najbolji nastup!', rekla mu je mentorica Nina, a Renato je dobio maksimalnih 25 bodova.

20.50 Sljedeća je na pozornici zasjala Ilma Karahmet, a otpjevala je pjesmu Christine Aguliere, 'Hurt', nakon koje je cijeli žiri ustao, a Nina i Andrea su se i rasplakale.

- Ilma, ja ću ti nešto otkriti o sebi, jednu svoju manu. Ja sam netko tko se voli zaljubiti u talent i onda istinski volim svoje kolege i kolegice, a tebi ću reći da ti zahvaljujem na suradnji kroz ovaj show… Volim te! Dobro došla, kolegice! - rekao joj je njezin mentor Jacques, a Ilma je dobila maksimalan broj bodova, odnosno sve petice.

20.45 Natjecateljski dio showa započeo je nastupom Noe Rupčića koji je otpjevao pjesmu grupe AC/DC, 'Highway To Hell', a njegov mentor Grašo pohvalio ga je i rekao mu da je otpjevao pjesmu baš poput pravog rokera. Za svoj nastup Noa je dobio tri petice i dvije četvorke, koje su mu dodijelili Jacques i Tonči.

- Tvoj nastup je bio standardno odličan kao i dosad, ali mi se nalazimo u finalu i moramo zabiti nož u srce. Ništa se novo nije dogodilo, ali odlično je i sutra možeš ići pjevati u Parni Valjak, ali nisi učinio ništa drugačije večeras i to je jedini razlog zašto sam ti dao četiri - objasnio je svoj razlog Tonči, a Jacques je rekao da se po prvi put u potpunosti slaže s Tončijem, i to od riječi do riječi.

20.20 Lorena, Ilma, Renato, Roko i Noa, s Ninom su otpjevali njezinu pjesmu 'Rekao si' za koju su dobili ogroman aplauz publike i žirija.

- Velika mi je čast što sam mali dio ovog velikog spektakla i što sam upoznala ovakve divne, velike i talentirane buduće zvijezde - komentirala je Nina na kraju njihova nastupa, a ostatak žirija se s njom složio rekavši da će teško biti donijeti odluku tko je od njih najbolji.

Nitko nije primijetio ovaj detalj na novoj božićnoj fotografiji kraljevske obitelji: Zašto se ponavljaju?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'