Obavijesti

Show

Komentari 45

Svađe, ali i izbacivanje: Mirna i Ana ispale iz borbe za Gorana

Svađe, ali i izbacivanje: Mirna i Ana ispale iz borbe za Gorana
10

Osjećam se kao princeza i želim da se to nastavi, ozareno je pričala Daisy, a kad ju je Goran pitao nedostaje li joj još nešto, spremno je odgovorila: 'Djeca'

VIDEO

Svanulo je još jedno zanimljivo jutro u vili. Gabrijela je okupila djevojke kako bi im nakon piknika s Goranom rekla nešto važno.

- Pogriješila sam što sam ga odmah analizirala i donijela odluku kakav je, a kad smo bili nasamo, ušli smo u neke dublje teme i promijenila sam mišljenje o njemu. Postao mi je drag - priznala je, no djevojke i dalje smatraju da je dvolična i neiskrena.

- Da hoću mogla bi napraviti takav show. Nijedna neće moći dočekati ceremoniju da izađu iz kuće - ljutito je poslije poentirala Gabrijela. A tada je stiglo Goranovo pismo.

- Već je vrijeme da mene pozove na pravi spoj - rekla je Daisy, a većina je djevojaka bila sretna zbog nje. U trenutku kad je stigao  Goran ostale su ga djevojke čeznutljivo gledale s prozora i divile se kako dobro izgleda u sportskom izdanju.

- Jako sam vesela - rekla mu je Daisy, a još se više oduševila kad je vidjela da ona i Goran idu na paraglajding. 

- Predivan osjećaj, teško je opisati kako je to letjeti, a ispod sebe vidiš kuće, ljude, šumu - ispričala je Daisy koju je ova avantura oduševila, dok je Goran bio fasciniran koliko je Daisy hrabra.

- Slatka je, voli brzinu i sve što je opasno. Jako mi se sviđa to kod nje - rekao je. Prije nego što je avantura zvana paraglajding došla kraju, Daisy se zahvalila Goranu, a on ju je kao znak zahvalnosti poljubio. Nakon paraglajdinga Goran je imao još jedno iznenađenje za veselu Slovenku - romantičnu večeru u dvorcu Trakošćan. 

- Osjećam se kao princeza i želim da se to nastavi - ozareno je pričala Daisy te objasnila kako joj trenutno jedino nedostaju djeca.

- Jedno, barem dvoje, troje. Dugo sam te čekala, negdje si se izgubio na putu - rekla mu je. Za vrijeme romantične večere, Goran i Daisy su pričali o planovima za budućnost. 

Kad se vratila, Daisy je prepričala djevojkama svoj čaroban dan.  no Aleksandra je potegnula priču o poljupcu, a Hana komentirala:

- Pretpostavljam da je Daisy inicirala taj poljubac. Spava s njegovim ružama i to bi svaki muškarac iskoristio - iskomentirala je pomalo ljubomorna Hana, a nije bila jedina kojoj se nije svidjelo što je između Daisy i Gorana pao poljubac. 

- Ako to bude radio s više cura, to je nizak udarac - rekla je, a djevojke su se iznenadile što nije dobila ružu koja bi ju trebala spasiti od ispadanja iz showa. No, Goranovim iznenađenjima nije bio kraj. Na cocktail partyju Goran je nastavio s osvajanjem i upoznavanjem djevojka, a Mirna je za početak dobila ono što joj je Goran prošli put obećao - burek!

Također, primijetio je kako su djevojke mirnije nego inače. Ubrzo mu je Klara objasnila da je to zato što su doznale da se poljubio i s Gabrijelom.

- Poljubili smo se i nije mi žao. Kad sam na spoju s nekom curom, samo se na nju koncentriram -  pravdao se, a Gabrijela se  samodopadno smješkala. Čini se kako je Goran ovim poljupcem odbio neke djevojke od sebe. Hana je smatrala kako mu odgovori nisu baš bili iskreno, dok je Nandi zaključila da je Goran ipak ženskar. 

- Ako smo se pristale boriti za njega, onda mora biti svjestan da je bačen među lavove i da će tu biti borbe, grebanja, svađanja i ljubomore i plača- rekla je Mirna. Nekoliko minuta na samo s njim tražila je i atraktivna Hana koja mu je jasno dala do znanja kako stvari funkcioniraju kod nje. 

- Možda si osjetio kako ne želim da me poljubiš na prvom spoju. Imam neku distancu i ne volim se poslužiti na pladnju. Volim da se muškarac bori za mene - objasnila je Hana. 

Djevojke nisu prestajale raspravljati o ljubljenju, a Gabrijela je branila Daisy i ponovno se upustila u raspravu malo povišenog tona.

- Gabrijela je lažljiva i neiskrena osoba - rekla je Nandi, a s njom su se složile Klara i Aleksandra. Ženski kružok prekinuo je Goran i odveo Aleksandru na razgovor u četiri oka.

- Molio bih te da imaš povjerenja u mene - rekao joj je Goran i dao joj ružu. Nakon razgovora s Aleksandrom, Mirna je Gorana pozvala na stranu te mu priopćila tužnu vijest.

- Nažalost, zbog zdravstvenih problema moram napustiti show. Prenaporno mi je - rekla mu je Mirna, a 'Gospodin Savršeni' nije mogao sakriti razočaranje. 

- Shvaćam i razumijem, ali opet mi je teško. Ti si predivna cura i sve najbolje ti želim - rekao je iskreno Goran. Uz Mirnu show je napustila i 33-godišnja Ana Raščan. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci