Obavijesti

Show

Komentari 14

Nandi netko 'provalio' na profil: 'Ništa zanimljivo nećeš naći'

Nandi netko 'provalio' na profil: 'Ništa zanimljivo nećeš naći'
11

Bivša natjecateljica showa 'Gospodin Savršeni' pratiteljima se požalila da joj je netko namjerno obrisao dvije fotografije, ali nije dugo čekala da ih ponovno objavi. Kako kaže, ionako ih sve čuva u mobitelu

VIDEO

Znači, netko se ulogirao na moj Instagram da mi izbriše dvije slike? E, pa stvarno, napisala je na Instagramu bivša natjecateljica reality showa 'Gospodin Savršeni', Nandi Uzelac (30). Pratiteljima se požalila da joj je netko s profila izbrisao dvije fotografije koje je ona vrlo brzo ponovno objavila. 

Pokretanje videa...

00:59

- Možete vi brisati meni slike i ulaziti na profil. Ništa zanimljivo nećete naći. Kao i uvijek, ja širim ljubav i pozitivu. I obrišite još koju sliku, ionako su u mom mobitelu, opet ih ja objavim. Svejedno, tko god da je, ja te volim - napisala je Nandi i pozvala obožavatelje da 'lajkaju' njezine fotografije. 

Splićanka na Instagramu često daje savjete vjernim pratiteljima pa im je tako nedavno savjetovala kako se ne moraju zamarati oko viška kilograma već se trebaju voljeti i biti puni samopouzdanja.

- Moja veličina je 40. Imam prijateljice manekenke koje imaju dobar metabolizam, ali i one koje se izgladnjuju. Tužno je da je danas veličina 40 prevelika, a najveći seks simboli poput Sophie Loren su bile punije. Mladima se nameću krivi standardi - napisala je Nandi, a za objavu je dobila samo pozitivne komentare. 

Njezini pratitelji bili su prvi kojima je otkrila i da boluje od tumora. 

- Žena sam koja, ako je nešto zaboli, ne trči odmah doktoru. Imam policistične jajnike, pa sam promjene u abdomenu pripisivala tome. Potom sam obavila sistematski pregled na kojem su mi našli izraslinu - priznala je Nandi koja je i u showu sebe opisivala kao vrlo iskrenu i otvorenu djevojku. 

- Imam sreće što sam je našla na vrijeme i nadam se da će ovo biti moja druga osvojena bitka. Prije devet godina operirala sam manju izraslinu na nozi. Dok god u meni čuči borac željan života i veliki hedonist zaljubljen u život, ja neću skidati osmijeh s lica. Ovakve lekcije nauče nas da pogledamo u nebo i da budemo zahvalni na svemu što imamo - rekla je hrabra Splićanka koja često ističe da joj je sudjelovanje u showu promijenilo život.

- Svjesna sam da reality slava brzo prođe i neobično mi je da me ljudi prepoznaju na ulici jer se smatram curom iz susjedstva, a sad se žele sa mnom fotografirati. Osim toga, život mi se promijenio jer se više ne osjećam opušteno izaći na ulicu bez šminke - priznala je.

NAJSKANDALOZNIJI PRELJUBI: Brad je prevario Jen s Angelinom, a poznatu sestru Kardashian dečko je varao dok je bila trudna

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin