Show

Komentari 53

Napali Indiru: Nisam znala da zvijezde nose haljinu od 400 kn

Napali Indiru: Nisam znala da zvijezde nose haljinu od 400 kn

Ne brojim godine već osmijehe i sretne dane. Slavim život i svake godine se osjećam sve bolje u vlastitoj koži, voljenije, sretnije i zadovoljnije. Za rođendan sam poželjela novu frizuru, napisala je Indira

Pjevačica Indira Levak na svom Instagram profilu pohvalila se kako danas slavi 46. rođendan za koji je imala skromnu želju - novu frizuru.

 

- Ne brojim godine već osmijehe i sretne dane. Slavim život i svake godine se osjećam sve bolje u vlastitoj koži, voljenije, sretnije i zadovoljnije. Za rođendan sam poželjela novu frizuru - napisala je Indira na svom profilu i dodala kako će ovaj put ona iznenaditi supruga s obzirom na to da mu kući dolazi zanosna plavuša. 

U kratkom kombinezonu s bijelim točkicama koji je nedavno 'furala' pozirala je s nekoliko balona ispred poznatog zagrebačkog frizerskog salona. U manje od sat vremena 'skupila' je više od četiri tisuće lajkova, brojne pohvale, ali i nekoliko kritika. 

- Nisam znala da zvijezde nose haljine od 400 kuna. I zašto koristiš ovoliko photoshopa? Noge ti izgledaju kao dva štapića - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Prošli mjesec istu kombinaciju 'furale' su srpska pjevačica Jelena Karleuša (40) i Severina (47). 

POGLEDAJTE VIDEO: 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Najčitaniji članci