Obavijesti

Show

Komentari 2

Napali su ih na pozornici: Kada obožavatelji prijeđu granicu...

Napali su ih na pozornici: Kada obožavatelji prijeđu granicu...
8

NIJE IM BILO SVEJEDNO Velike svjetske zvijezde imaju na stotine tisuća fanova diljem svijeta, a problem nastaje kada se pojave individualci koji su spremni na sve

VIDEO

Taylor Swift

Capital

Za vrijeme Red turneje Taylor Swift (28) imala je susret s djevojčicom koja se popela na pozornicu koji je prošao bez problema. Nekoliko godina kasnije ju je jedan obožavatelj ju zgrabio za nogu tijekom nastupa. Pjevačica se prepala, ali je nastavila s nastupom.

Beyonce

Glazbena diva na jednom koncertu bezbrižno kretala se pozornicom kada se odjednom pojavio fan bez majice. Zgrabio ju je i pokušao odvući u publiku. Osiguranje je brzo reagirali te istrgnulo Beyonce (36) iz ruku pomahnitalog obožavatelja. Nakon ovog događaja glazbenica je i dalje nastavila pjevati kao da se ništa nije dogodilo.

Nicki Minaj

Ludih fanova nije pošteđena niti reperica Nicki Minaj (35). Na nastupu u Miamiju 2012. obožavatelj se popeo na pozornicu i htio dodirnuti pjevačicu. Njezino osiguranje je odmah reagiralo i to na vrlo grub način.

Justin Bieber

Justin Bieber Purpose World Tour O2 Arena

Jedna vatrena obožavateljica odlučila se Justinu (23) približiti dok je svirao klavir. Osiguranje je vrlo brzo reagiralo i zaštitilo mladog pjevača, ali to obožavateljicu nije spriječilo da sruši klavir. Dok se cijela drama odvijala iza njega, Bieber je nastavio s nastupom.

Britney Spears

2016 MTV Video Music Awards - Arrivals

Dok je pjevala svoj hit 'Womanizer' prišao joj je obožavatelj na pozornici, a pjevačica je izgledala prestravljeno kada ga je ugledala. No sve je brzo riješilo osiguranje.

Lady Gaga

FILE PHOTO: Lady Gaga performs for the five former U.S. presidents, Jimmy Carter, George H.W. Bush, Bill Clinton, George W. Bush, and Barack Obama during a concert at Texas A&M University benefiting hurricane relief efforts in College Station

Izgleda da je obožavateljica Lady Gage (31) jako 'zaljubljena' u nju. Popela se na pozornicu na koljenima i odlučila se pridružiti koreografiji. To joj na kraju nije prošlo za rukom, a pjevačica je nastavila s nastupom kao da se ništa nije dogodilo.

Rihanna

Da s Rihannom nema šale pokazala je više puta, a izgleda da se i sama zna obraniti od ludih fanova. Za vrijeme jednog koncerta pjevala je vrlo blizu obožavatelja i pružila im ruku u prolazu. No jedan fan je ipak htio malo više pa ga je pjevačica lupila mikrofonom po glavi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin