Show

Komentari 185

Napredni Mrle i Prlja: Koristimo prezervative od šeste godine

Napredni Mrle i Prlja: Koristimo prezervative od šeste godine

Nastupali su oko sat i pol, a Mrle je na bini izvodio trbušni ples dok su oko njega plesali polugoli mladići “krvavih” usana i prsa. Poslije koncerta bio je u euforiji

Ne smetaju nama ni dečki, seksamo se i s njima, ali moraju koristiti zaštitu, rekao je frontman benda Let 3 Damir Martinović Mrle (49) koji je nastupao sinoć na Pozitivnom koncertu u Zagrebu.

Svirao je u uskim srebrnim gaćama i majici koje mu je dizajnirala Ivana Popović (43). Našalio se kako je kostim oprao u mašini na prevelikoj temperaturi pa se stisnuo. Nastupali su oko sat i pol, a Mrle je na bini izvodio trbušni ples dok su oko njega plesali polugoli mladići “krvavih” usana i prsa. Poslije koncerta bio je u euforiji. Iza pozornice pozivao je na seks, ali nitko se nije odazvao.

- Koristim kondome od šeste godine jer sam tada prvi put čuo za spolne bolesti. Bojao sam se tripera. Nikad ga ne skidam, pa čak ni kad se dva puta na dan samozadovoljavam. Ja i moj najbliži suradnik Mrle bogatstvo smo potrošili na njih - ‘iskren’ je bio pjevač Zoran Prodanović Prlja. Ne smatraju da naslovnicom zadnjeg albuma “Kurcem do vjere/Thank You Lord” šalju krivu poruku.

- Spolovila na omotu su ‘gola’, što znači da čekaju prezervativ - rekao je Mrle.     

Najčitaniji članci