Show

Komentari 4

Naš glumac se pohvalio ulogom u svjetski poznatoj TV seriji

Naš glumac se pohvalio ulogom u svjetski poznatoj TV seriji

Domaćoj javnosti glumac je poznat i kao bivši zaručnik prerano preminule umjetnice Ivane Popović s kojom ima kćer Avu (14). U Španjolskoj snima s etabliranim filmašima te je glumio u Netflixovoj seriji 'Money Heist'

Hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac Luka Peroš (43) posljednjih godina živi i radi u Španjolskoj. Ljubitelji filmske umjetnosti vjerojatno su ga zapazili u filmu 'Leptir', remakeu poznatog filma iz 1973., sa Steveom McQueenom i Dustinom Hoffmanom. 

Tamo naš glumac ima ulogu negativca Santinija, šefa zatvorskih čuvara, a snimao je i Netflixovu seriju 'La casa de papel', distribuiranu i pod engleskim prijevodom 'Money Heist'. 

- Premijera je za tri tjedna! Čuvajte se dragi ljudi - pohvalio se 4. sezonom globalno popularne i hvaljene TV serije Peroš. 

Domaćoj javnosti glumac je poznat i kao bivši zaručnik prerano preminule umjetnice Ivane Popović s kojom ima kćer Avu (14). Zbog ljubavi je preselio u Barcelonu, a radnja uspješne serije većinom se snima u Madridu pa se Peroš u Španjolskoj brzo udomaćio. 

Najčitaniji članci