Show

Komentari 66

Naš NBA košarkaš Ivica Zubac i Kristina Prišč vjenčali su se: Slavlje je trajalo dva dana

Naš NBA košarkaš Ivica Zubac i Kristina Prišč vjenčali su se: Slavlje je trajalo dva dana

Nakon što su nekoliko godina bili zaručeni i morali otkazati vjenčanje zbog pandemije, Kristina Prišč konačno je dočekala dan kad se udala za svog ljubljenog

Kristina Prišč (29) i njen dugogodišnji partner, košarkaš Ivica Zubac (24) danas su se vjenčali, a sve su proslavili u Hotelu Bellevue u Malom Lošinju s oko 180 uzvanika.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zubac je Kristinu zaprosio prije dvije godine na Bahamima, a prošlog ljeta trebali su se vjenčati u Čitluku. Zbog pandemije su morali sve otkazati.

Kako su epidemiološke mjere popustile, Kristina je ove godine mogla organizirati i djevojačku večer u Grčkoj. Među njenim prijateljicama bila je i Dina Dragija, djevojka nogometaša Tina Jedvaja.

Dan prije samog vjenčanja, u petak, par je organizirao proslavu na otvorenom. Među brojnim gostima našla se i pjevačica Lana Jurčević (36).

Kristina je na partyju nosila kratku bijelu haljinu čipkastog uzorka s otvorenim leđima, a Ivica je odjenuo ležernu ljetnu kombinaciju košulje kratkih rukava i dugih hlača.

Neobičan čipkasti uzorak i kroj haljine zasigurno odgovaraju njezinoj veseloj osobnosti. Kosu je zavezala u visoki rep kako bi nesmetano mogla uživati u zabavi. Katarina je veseljak pa ne čudi da je takva bila i zabava, kako se može vidjeti prema Instagram pričama njezinih prijatelja. 

Veliki vrt pun zelenila bio je lijepo ukrašen, a za goste je dinamično zasvirala i violinistica. Kada je prava noćna zabava počela, Katarina je veselo zapjevala "Inati se Slavonijo" i zaplesala na povišenoj platformi.

Na dan samoga vjenčanja, u subotu, u Crkvi rođenja Blažene Djevice Marije im je zapjevala lijepa i mlada ZsaZsa koja je bila i gošća zabave prethodni dan. 

Ono što zasigurno oduzima dah, osim same požrtvovne ljubavi ovoga para, je Kristinina haljina u kroju sirene prepuna sićušnim detaljima i puf rukavima koji joj elegantno padaju s ramena.

I Ivica se za svoj poseban dan sredio i obukao tradicionalno crno odijelo, cipele, leptir mašnu i bijelu košulju.

Nakon što je par izgovorio sudbonosno 'Da', ispred crkve su zaplesali pa se šalili s gostima koji nisu sakrivali sretne osmjehe.

Nakon ceremonije, uputili su se na zabavu i svečanu večeru u hotel Bellevue u uvali Čikat gdje su uživali u ostatku noći s gostima i dobrom zabavom.

Sretni par u vezi je još od kraja 2015. godine, a Kristina kaže kako je zbog ljubavi napustila cijeli svoj život i obitelj u Hrvatskoj da bi mogla biti s Ivicom koji je zbog posla putovao u Ameriku.

- Ivica je jako jednostavna, ozbiljna i mirna osoba, dok sam ja totalna suprotnost. Mi smo zapravo toliko različiti u svemu, a s druge strane se baš u toj različitosti nadopunjujemo - izjavila je Prišč o svojem izabraniku jednom prilikom

POGLEDAJTE UŽIVO MARATON KEREKESH SHOW: