Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Naše blizanke osvojile Nijemce: 'Nemamo vremena za ljubav...'

Iako su hrvatskoj javnosti potpuno nepoznate, u Njemačkoj su sestre Jakić pravi hit. Njihove objave na Instagramu prati gotovo 200.000 ljudi, gostuju po emisijama, igraju nogomet s igračima iz Bundeslige

Foto: Instagram
241 komentara

Halo, Hrvatska! Da se upoznamo, mi smo sestre Jakić, kažu nam u predstavljanju atraktivne Njemice hrvatskih korijena. Svoja imena nam ne žele otkriti, poručuju nam da ih zovemo 'Blizanke' jer to najviše vole.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI: 

Iako su hrvatskoj javnosti potpuno nepoznate, u Njemačkoj su pravi hit.

Foto: Instagram

Njihove objave na Instagramu prati gotovo 200.000 ljudi, gostuju po emisijama, igraju nogomet s igračima iz Bundeslige...

Foto: Instagram

- Imamo 22 godine i živimo u okolici Kölna. Baš nas svi zovu ‘Blizanke’, a imena iz marketinških razloga ostaju tajna. Naši roditelji su rođeni u blizini Odžaka, a u Njemačku su se preselili zbog rata - pričaju nam simpatične sestre.

Foto: Instagram

Nisu one tipične influencerice. Uz to, vode i uspješan biznis, ali i studiraju.

- Sve same financiramo putem marketinga. Bilo da je to fakultet, automobil, stan... U marketingu radimo dvije godine, a imamo i vlastitu kompaniju koja se zove jakictwins GbR.

Foto: Instagram

Iako su živote provele u Njemačkoj, priznaju nam da ipak njihovim venama teče vrela balkanska krv.

- Tamo smo rođene i tamo smo cijele naše živote, ali ipak smo puno više odrasli s hrvatskom i bosanskom kulturom - pričaju sestre.

Foto: Instagram

Kako svako ljeto provode na plažama našeg lijepog Jadrana, zanimalo nas je što misle o razlikama u životu u ove dvije države.

Foto: Instagram

- Život u Njemačkoj ipak nudi više mogućnosti. Ima i više posla, ali mi stvarno vjerujemo kako se svugdje može uspjeti ako se puno radi. U Hrvatsku dolazimo svako ljeto. Posjetimo obitelj kraj Širokog Brijega i Odžaka te se onda spustimo na more - kažu nam blizanke Jakić.

Foto: Instagram

Atraktivnim blizankama redovito se upucavaju, bilo to u Njemačkoj ili Hrvatskoj, ali ljubav im trenutačno nije visoko na listi prioriteta.

Foto: Instagram

- Nismo u vezama niti smo zaljubljene. Želimo se usmjeriti prema obvezama na fakultetu i poslu. Planiramo našu modnu marku proširiti na sve strane da se može nabaviti svugdje u svijetu. Naš brend već se sad može naručiti u Hrvatskoj i u BiH, a za budućnost imamo velike planove. No prvo treba završiti fakultet, a onda ćemo se skroz ubaciti u marketinške vode - nastavljaju s pričom simpatične blizanke.

Foto: Instagram

Prije nekoliko mjeseci blizanke su privukle pozornost njemačke javnosti kad je izašao video u kojem igraju nogomet s igračem Kölna. Djevojke su uspješno žonglirale s francuskim veznjakom Vincentom Koziellom (23), a nakon toga je njihova popularnost u stalnom rastu.

- Jako smo zadovoljne životima koje vodimo u Njemačkoj. Naravno, lijepo je kad sebi možete priuštiti neke male luksuze, poput automobila, vlastitog financiranja fakulteta, tu i tamo kojeg godišnjeg odmora. Ali nismo rasipne, uvijek pokušavamo i uštedjeti nešto novca - kažu nam poduzetne blizanke.

Foto: Instagram

Blizanke su jedna drugoj najbolje prijateljice, gotovo svaku minutu u danu provode zajedno i u tome uživaju. Jedna bez druge jednostavno ne bi mogle.

Foto: Instagram

- Baš nikad se ne svađamo. Nismo taj tip. Uvijek imamo isti ukus i isto mišljenje o nekim stvarima. Naravno, postoje drugi blizanci koji žele biti različiti i drugačiji jedni od drugog, ali to kod nas nije slučaj. Mi se uvijek vidimo i funkcioniramo kao skladan tim - pričaju nam u jednom glasu sestre Jakić i odmah nastavljaju:

- Nas dvije dijeli samo 13 minuta. Samo tad nismo bile zajedno.

Foto: Instagram

Zanimalo nas je kako ih poznanici i prijatelji mogu razlikovati, a sestre i na to imaju spreman odgovor.

- Pa ne razlikuju nas. Ne mogu nas razlikovati, jer smo baš uvijek zajedno - kažu nam ove zgodne mlade dame.

Foto: Instagram

Ovih dana provode se po Jadranu i hvataju posljednje zrake sunce pred povratak u Njemačku. A onda, za sestre slijede nove radne pobjede.

Foto: Instagram

- Jako smo zahvalne na svemu što imamo i što smo postigle. Sretne smo što smo uspješne, ali tu smo jedna za drugu i kad ne ide sve najbolje. Uvijek treba biti zahvalan - kažu sestre i prenose pozdrave svim hrvatskim obožavateljima, kojih će, nadaju se, biti sve više.

Foto: Instagram

- Ako nas ne vidite neko vrijeme, to samo znači da nešto novo pripremamo. Sanjajte o nečemu velikom, vjerujte u to, a onda izgradite to. Zahvalite se Bogu i uvijek se smiješite - poručila su nam za kraj ova dva bisera hrvatske dijaspore.

NIKAD ZADOVOLJNI: Ovaj horoskopski znak prekida svaku vezu iz dosade

Naši partneri pišu
Message