Obavijesti

Show

Komentari 77

Nasmijana Doris Pinčić vodila je emisiju nakon šuškanja o krizi u braku: Na ruci nema prstena...

Nasmijana Doris Pinčić vodila je emisiju nakon šuškanja o krizi u braku: Na ruci nema prstena...
4

Par ne odgovara na naše pozive te se ni na društvenim mrežama ne oglašava o glasinama. U četvrtak ujutro, na blagdan Tijelovo, Doris je vodila emisiju 'Dobro jutro, Hrvatska' i nije nosila prsten

VIDEO

Glavna tema domaćih medija ovih dana su glumica i televizijska voditeljica Doris Pinčić Rogoznica (31) i njezin suprug, glazbenik Boris Rogoznica (30). Par navodno ima krizu u braku i prestali su nositi vjenčano prstenje još početkom godine.

POGLEDAJTE VIDEO: Brak Doris Pinčić i Borisa Rogoznice je u krizi

Pokretanje videa...

Kriza u braku Doris Pinčić Rogoznice 01:26

Karantenu su, navodno, proveli odvojeno. Doris je ostala u Zagrebu, dok je Boris na neko vrijeme otišao k svojoj obitelji u Sukošan kraj Zadra. Na naše pozive Doris i Boris nisu odgovarali, ali kako doznajemo, njihovoj vezi nije presudila prevara niti išta slično nego su im se putevi razišli jer su imali različite planove.

Par se ni na društvenim mrežama ne oglašava o nastaloj situaciji, a Doris vrijeme provodi na poslu i s djecom. U četvrtak ujutro, na blagdan Tijelova, vodila je emisiju 'Dobro jutro, Hrvatska', gdje je bilo vidljivo da Doris ne nosi prsten, kao što ga nema ni na fotografijama s Instagrama. 

- Kakvo društvo jutros imam na Prisavlju - pohvalila se uz fotografiju na kojoj pozira s kolegom Ognjenom Golubićem (46) i meteorologom Zoranom Vakulom (49). 

Doris i Boris vjenčali su se 6. rujna 2013. godine u zadarskoj katedrali sv. Stošije, a na njihovo vjenčanje došlo je mnoštvo poznatih faca, domaćih imena iz svijeta filma i televizije. Doris je tad bila velika zvijezda serije 'Larin izbor', a karijera na televiziji tek je uslijedila.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S DORIS:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin