Obavijesti

Show

Komentari 7

Nasmijao fanove: Ryan čestitao ženi rođendan ružnim fotkama

Nasmijao fanove: Ryan čestitao ženi rođendan ružnim fotkama
6

Povodom 32. rođendana atraktivne glumice, njezin suprug i zvijezda 'Green Lanterna', Ryan Reynolds, objavio je niz nesvakidašnjih fotografija Blake Lively

VIDEO

I ptice na grani znaju da se glumački par Blake Lively (32) i Ryan Reynolds (42) nerijetko zna šaliti na vlastiti račun i tako dobro nasmijati svoje obožavatelje. Plavokosa glumica i zvijezda serije 'Tračerica' u nedjelju je proslavila svoj 32. rođendan, a tim povodom njezin je suprug objavio niz fotografija na kojima je Lively napravila neki smiješni izraz lica, grimasu ili je pak trepnula.

- Sretan rođendan - napisao je Ryan ispod fotografija te oduševio brojne fanove.

- Blake je prirodna ljepotica. Ne može ispasti ružno na slici - samo su neki od komentara. Inače, bračni par je u svibnju potvrdio da  čekaju treće dijete, a sretne vijesti podijelili su s javnošću na premijeri Ryanovog novog filma 'Pokémon Detective Pikachu' u New Yorku. 

Ipak, Blake nije otkrila u kojem je mjesecu trudnoće. Par ima kćeri Inez (2) i James (4), a upoznali su se 2010. na snimanju filma 'Green Lantern', no tada su oboje bili u vezi. Blake je bila s Pennom Badgleyjem (31), kolegom iz 'Tračerice' s kojim je i u seriji imala ljubavni odnos, a Ryan je bio u braku s trenutno najplaćenijom glumicom Scarlett Johansson (33). 

Nakon upoznavanja, sprijateljili su se i ostali u kontaktu. Godinu dana nakon, oboje su prekinuli s tadašnjim partnerima, ali su brzo pronašli nove. Otišli su na 'dupli spoj' koji se odvio drugačije nego što je bilo planirano - Ryan i Blake su se zaljubili jedno u drugo. 

- Tada smo bili prijatelji i bilo je jako smiješno što smo se našli na zajedničkoj večeri, ona s drugim muškarcem, a ja s drugom ženom. Između nas su frcale iskre usprkos okolnostima i bio je to jedan jako čudan sastanak - rekao Reynolds. 

Otkako su zajedno, konstantno međusobno zbijaju šale i zadaju jedno drugome 'vragolaste udarce' putem društvenih mreža. 

ŠOKANTAN RAZLOG: Evo zašto Meghan Markle uvijek ima istu pozu u javnosti

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin