Show

Komentari 34

Nastala drama: Leu rasplakao žiri, dvije najbolje guze u finalu

Nastala drama: Leu rasplakao žiri, dvije najbolje guze u finalu

BLIŽI SE KRAJ SEKSI NATJECANJA: Žiri je i dalje strog, a večeras će se saznati tko su dvije superfinalistice, koje najbolje u Hrvatskoj njišu guzama

Twerkašica Irma je puna samopouzdanja. Toliko obožava pozornicu da ne želi sići s nje. Ne voli previše pričati, ona želi samo plesati, kaže Polina Golubeva. Mentorica natjecanja i članica žirija uzbuđena je jer će uskoro saznati koje dvije djevojke idu u finale prvog hrvatskog twerk natjecanja.

- Danijela je ekstra zagrijana i želi otvoriti svoj plesni centar. Ružni komentari je uopće ne diraju jer je fokusirana na ples - kaže Polina. Twerkašice Irma (20), Danijela (36), Vanesa (26) i Lea (19) dobre su i privatno te ne gledaju jedna na drugu kao konkurenciju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Suze zbog uzbuđenosti

- Lea je najmlađa pa se još traži. Tijekom polufinala je plakala jer ju je sve skupa jako dirnulo - kaže njihova mentorica. Dodaje kako je Lea sanjala tko će ući u finale, ali ne želi otkriti koga je vidjela u snu. Zbog toga što je najmlađa, sve djevojke su jako pažljive prema njoj i pokušavaju joj pomoći savjetima kako što bolje njihati stražnjicom.

- Mislim da Vanesu najviše ‘pere’ trema. Kad se opusti, onda napokon pokaže sav talent - kaže Golubeva. Sve su joj djevojke drage, a Polina želi da pobijedi najtalentiranija. Tokom solo nastupa, najviše su se živcirale Vanesa i Lea jer im je ovo prvi nastup.

- Dala sam sve od sebe. Konkurencija je stvarno jaka, a cure su izvrsne plesačice - kaže Vanesa. Napetost među djevojkama je sve veća jer su objektivne kritike žirija sve strože.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zaplesat će i članovi žirija

- Nadam se da će se finalistice modno uskladiti za završno natjecanje i obje doći u kratkim hlačicama - kaže član žirija Marco Fabrizio. Plesač i zabavljač dodaje kako će i sam zaplesati s njima na pozornici kad sazna imena finalistica. Njima će se pridružiti i trenerica Polina jer obožava twerkati.

- Ja sam imala pravi spartanski odgoj. Kod mene se u obitelji uvijek nešto treniralo - kaže Ruskinja. U toplu Hrvatsku iz hladnog Urala preselila se nakon što je došla u Split na odmor.

- Nije mi vrijedila diploma prava iz Moskve, pa sam se okrenula sportu i položila za trenericu fitnessa - kaže Polina. Nada se kako će pobjednica ovog natjecanja ostvariti jako uspješnu karijeru. Ostalo je još samo nekoliko sati do otvaranja kuverte s rezultatima.

Želite li saznati koje dvije natjecateljice idu u veliko superfinale twerkanja, pogledajte večerašnju epizodu na 24sata.hr. Sutra, u srijedu u 21:00 slijedi veliko finale, nakon kojeg ćete vi, gledatelji, imati 24 sata da odaberete koja od natjecateljica će biti pobjednica prvog Hrvatskog Twerk natjecanja.

POGLEDAJTE PRETHODNI VIDEO, SOLO NASTUPE NATJECATELJICA: