Obavijesti

Show

Komentari 25

Nataša Janjić raznježila fotkom s kćeri: 'Zagrljaj je najljepši dar'

Nataša Janjić raznježila fotkom s kćeri: 'Zagrljaj je najljepši dar'
8

Glumica je trebala roditi u kolovozu, no njezina malena Kaja očito je bila nestrpljiva pa je rodila ranije. Nakon što joj je kćerkica stigla, napisala je kako su ona i suprug kompletirali čitav svemir

VIDEO

Glumica Nataša Janjić Medančić (38) i njezin suprug Nenad Medančić (36) krajem srpnja su postali bogatiji za još jednog člana obitelji.

Nataša je rodila djevojčicu Kaju, a otprije imaju sina Tonija. Glumica na društvenim mrežama redovito objavljuje fotografije sa svojom djecom i  pokazuje koliko uživa u čarima roditeljstva.

Pula: Konferencija ekipe filma General koji večeras svečano otvara 65. Pulski filmski festival

Sada je pratitelje na društvenoj mreži raznježila fotografijom na kojoj kćerkicu drži u naručju, pripijenu uz njezine grudi.

- Zagrljaj je najljepši dar. Jedna veličina odgovara svima - napisala je Nataša u opis fotografije, a pratitelji su joj u komentarima pisali emotikone srca. 

Nataša Janjić pozirala je s kćeri: 'Dom je tamo gdje je tvoje srce'
Nataša Janjić pozirala je s kćeri: 'Dom je tamo gdje je tvoje srce'

Inače, Nataša je trebala roditi u kolovozu, no njezina malena Kaja očito je bila nestrpljiva pa je glumica rodila ranije. 

- Još sam krajem lipnja, nakon redovitog pregleda, iznenada zadržana na mirovanju i čuvanju trudnoće. Nismo očekivali ovakav scenarij, ali nasreću, Kaja je ozbiljna lavica i sve je ispalo dobro - ispričala je Janjić za magazin Story

Glumica je uoči Valentinova podijelila sretnu vijest i napisala na društvenim mrežama kako njoj i Nenadu u obitelj stiže prinova.

Par je u prosincu prošle godine proslavio prvu godišnjicu braka. Upoznali su se 2017. preko zajedničkih prijatelja, voditeljice Marijane Batinić i njezinog supruga Mateja Pašalića. Nataša je vezu od javnosti sakrila tako da je često izbivala iz Hrvatske.

To je ljeto provodila vrijeme s Nenadom putujući po Španjolskoj i Portugalu. Tamo su shvatili kako su stvoreni jedno za drugo, a nekoliko mjeseci nakon povratka u Hrvatsku su se i vjenčali.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin