Obavijesti

Show

Komentari 130

Nataša Janjić trudna: Glumica je u sretnoj vezi s ortopedom...

Nataša Janjić trudna: Glumica je u sretnoj vezi s ortopedom...
5

Nataša je trebala glumiti u novoj Gavellinoj predstavi 'Pijani', ali joj beba to ne dopušta, rekao je za 24sata izvor blizak glumici. Gotovo sve Janjićkine veze počinjale su i završavale 'pred očima javnosti'

VIDEO

Istina je, u sretnoj sam vezi i čekamo našu prvu bebicu, potvrdila je za Story Nataša Janjić (36). 

Nataša je trebala glumiti u novoj Gavellinoj predstavi 'Pijani', ali joj beba to ne dopušta, rekao je za 24sata izvor blizak glumici i tako potvrdio njezinu trudnoću. Dečko s kojim čeka dijete je, kako Tportal doznaje, ortoped Nenad Medančić (35) iz Pazina. 

Pula: Dolazak poznatih na svečano otvaranje 65. filmskog festivala

Gotovo sve Natašine veze počinjale su i završavale 'pred očima javnosti'. Prije skoro deset godina, splitska se glumica zaljubila na setu filma 'Kenjac' u redatelja Antonija Nuića (41). Veza je potrajala kratko, točnije, par je prekinuo pred samu premijeru filma.

XVKENJAC01_ZVC_SCE_120809

Nataša se nakon toga, 2012. zaljubila u televizijskog voditelja Joška Lokasa (46) kojeg je također upoznala na snimanju filma. Mediji su tu ljubav nazvali aferom godine pošto se Joško vjenčao s Natašom i zbog nje ostavio trudnu suprugu Ivanu. U braku im nisu cvjetale ruže i razišli su se nakon godinu i pol.

U glumačkim se krugovima tada pričalo da je Nataši dosadilo financirati Joška koji je bivšoj supruzi morao plaćati alimentaciju za njihovo troje djece. Par je živio u unajmljenom stanu u središtu Zagreba iako glumica ima stan na zagrebačkoj Trešnjevci. 

Nataša Janjić je prekinula sa slikarom: On se iselio iz stana?
Nataša Janjić je prekinula sa slikarom: On se iselio iz stana?

- Nikad ne reci nikad, ali mislim da ne bih više nikada promijenila svoje prezime. Netko bi me stvarno morao dobro uvjeriti u suprotno da bih to napravila - rekla je Splićanka tada. Ipak, nakon razvoda glumica nije dugo tugovala. Naime, ubrzo je pronašla sreću s ginekologom Markom Kisićem, ali i ta veza ubrzo je pukla.

- Ne želim da me ikad više pitate o Nataši - rekao je Kisić nakon prekida, a po tonu njegova glasa dalo se naslutiti kako par nije ostao u dobrim odnosima. Janjić se prijašnjih godina povezivalo i s glumcima Goranom Bogdanom (37) i Petrom Strugarom (29), a Splićanka nije htjela komentirati takve navode, kao ni do tada.

Prije dvije godine, na vjenčanju voditeljice Nevene Rendeli i direktora fotografije Maka Vejzovića, Janjić je upoznala produkt dizajnera Samira Šećerkadića.

Prekinuli su nakon manje od godinu dana veze, a u ljeto 2017. u Dubrovniku je upoznala akademskog slikara i grafičkog dizajnera Peru Mrnarevića (41) koji je u gradu pod Srđem otvorio umjetničku galeriju 'Turqwise'. Krajem godine slikar se uselio u glumičin zagrebački stan, a izvori bliski paru rekli su da zajednički život nije dugo potrajao te da se Mrnarević iselio iz stana nakon samo dva mjeseca. 

- Ne komentiram privatni život - rekao je tada slikar za Story, a Janjić se na pozive nije javljala. Svojevremeno je komentirala kako je vrlo praznovjerna kad je u pitanju majčinstvo jer joj je besmisleno hipotetski pričati o nečemu što se ne događa trenutačno.

- Naravno da bih voljela jednoga dana biti majka, ali teško mi je to zamišljati. Za sada tek obožavam glupiranje s dječicom mojih prijateljica, osjećam ih sve kao svoju i veliko su mi veselje - komentirala je svojedobno glumica.

VIDI OVO: Koji horoskopski znak je najbolji u krevetu?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 130
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu