Obavijesti

Show

Komentari 12

Nataša: 'Nenad i ja smo plakali kad smo prvi put čuli plač sina'

Nataša: 'Nenad i ja smo plakali kad smo prvi put čuli plač sina'
6

Ništa što sam doživjela dosad ne može se mjeriti s ovim osjećajem - biti majka mom čedu. I to zaista ne znaš dok to ne doživiš. Zahvalna sam do neba na ovoj sreći i ljubavi koju osjećam, kaže glumica Janjić

VIDEO

Kazališna glumica Nataša Janjić (37) rodila je 19. veljače sinčića Tonija, teškog 3650 grama i dugačkog 50 centimetara, a sreću zbog prinove ne krije. 

- Osjećaj se ne može opisati riječima. Suprug je bio uz mene cijelo vrijeme i oboje smo plakali od ganuća kada smo čuli prvi plač našeg mališana. Ne možemo ga se nagledati i povjerovati tom čudu prirode - rekla je Nataša za Story. 

U ponedjeljak ujutro Nataša je napustila rodilište, a ime za dječaka odabrala je zajedno sa suprugom, ortopedom Nenadom Medančićem (35). 

- Do posljednjeg trenutka se nismo mogli odlučiti za ime, imali smo nekoliko opcija i tek kada smo ga ugledali, gotovo u istom trenutku rekli smo Toni - ispričala je.

Nataša je svjesna da je majčinstvo najteži posao na svijetu i da ju čeka puno izazova.

- Radujem im se kao ničemu u životu. Ništa ljepše i veće od ovog, ništa što sam doživjela dosad, a doživjela sam toliko predivnih stvari i događaja, ne može se mjeriti s ovim osjećajem - biti majka mom čedu. I to zaista ne znaš dok to ne doživiš. Zahvalna sam do neba na ovoj sreći i ljubavi koju osjećam - kaže Janjić.

Još na proljeće 2017. Nenad i Nataša započeli su ljubavnu vezu nakon što su ih upoznali zajednički prijatelji, voditeljica Marijana Batinić i suprug Matej Pašalić. Vrijeme su najčešće provodili izvan granica Hrvatske pa su posjetili Rim, Barcelonu i Portugal. 

Pokretanje videa...

00:11

- Htjeli smo biti sami, upoznavati se opušteno bez vanjskih utjecaja i pogleda. Pritisak javnosti svih ovih godina bio mi je uistinu pretežak, a Nenad nije javna osoba i priroda njegova posla ozbiljnija je od mog pa smo htjeli zaštititi privatnost. Zaista je lijepo i jedino ispravno kad je intimni život izvan javne sfere - objasnila je Nataša. 

DRAMA U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Princ Harry izjavio da dijete nije njegovo? 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin