Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
12 komentara

Nataša: 'Nenad i ja smo plakali kad smo prvi put čuli plač sina'

Ništa što sam doživjela dosad ne može se mjeriti s ovim osjećajem - biti majka mom čedu. I to zaista ne znaš dok to ne doživiš. Zahvalna sam do neba na ovoj sreći i ljubavi koju osjećam, kaže glumica Janjić

Foto: Instagram
12 komentara

Kazališna glumica Nataša Janjić (37) rodila je 19. veljače sinčića Tonija, teškog 3650 grama i dugačkog 50 centimetara, a sreću zbog prinove ne krije. 

- Osjećaj se ne može opisati riječima. Suprug je bio uz mene cijelo vrijeme i oboje smo plakali od ganuća kada smo čuli prvi plač našeg mališana. Ne možemo ga se nagledati i povjerovati tom čudu prirode - rekla je Nataša za Story. 

Foto: Instagram

U ponedjeljak ujutro Nataša je napustila rodilište, a ime za dječaka odabrala je zajedno sa suprugom, ortopedom Nenadom Medančićem (35). 

- Do posljednjeg trenutka se nismo mogli odlučiti za ime, imali smo nekoliko opcija i tek kada smo ga ugledali, gotovo u istom trenutku rekli smo Toni - ispričala je.

Foto: Instagram

Nataša je svjesna da je majčinstvo najteži posao na svijetu i da ju čeka puno izazova.

- Radujem im se kao ničemu u životu. Ništa ljepše i veće od ovog, ništa što sam doživjela dosad, a doživjela sam toliko predivnih stvari i događaja, ne može se mjeriti s ovim osjećajem - biti majka mom čedu. I to zaista ne znaš dok to ne doživiš. Zahvalna sam do neba na ovoj sreći i ljubavi koju osjećam - kaže Janjić.

Foto: Privatni albumI

Još na proljeće 2017. Nenad i Nataša započeli su ljubavnu vezu nakon što su ih upoznali zajednički prijatelji, voditeljica Marijana Batinić i suprug Matej Pašalić. Vrijeme su najčešće provodili izvan granica Hrvatske pa su posjetili Rim, Barcelonu i Portugal. 

- Htjeli smo biti sami, upoznavati se opušteno bez vanjskih utjecaja i pogleda. Pritisak javnosti svih ovih godina bio mi je uistinu pretežak, a Nenad nije javna osoba i priroda njegova posla ozbiljnija je od mog pa smo htjeli zaštititi privatnost. Zaista je lijepo i jedino ispravno kad je intimni život izvan javne sfere - objasnila je Nataša. 

Foto: Privatni albumI

DRAMA U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Princ Harry izjavio da dijete nije njegovo? 

Naši partneri pišu
Message