Show

Komentari 23

Nataša u Hitnoj zbog glasnica, a primila je infuziju i inhalacije

DRAMA UOČI PREMIJERE Glumica je dan prije svečane izvedbe "Romea i Julije" na Dubrovačkim ljetnim igrama zbog oštećenih glasnica dobila inhalacije i infuziju

Zbog svakodnevnih proba na otvorenom pao joj je imunitet te je potpuno izgubila glas, rekao je glumičin suprug Joško Lokas (41).
 Nataša Janjić Lokas (32) u proteklih mjesec i pol pripremala je dvije predstave. Najprije se spremala za ulogu Mozartove supruge Constanze Weber u predstavi “Amadeus” u Budvi te za “Romea i Juliju” na 65. dubrovačkim ljetnim igrama.

Zbog iscrpljujućih proba, čak i po kiši, Nataša je dan prije premijere predstave u kojoj glumi Julijinu majku završila u dubrovačkoj hitnoj službi gdje je primila infuziju i inhalacije.

Njezin kolega Goran Grgić (48) kaže kako se nije previše zabrinula jer je gubitak glasa čest kod glumaca.


- Vjetar, vlaga i puno vikanja na sceni učinili su svoje. I ja sam spremajući predstavu prije nekoliko godina ostao bez glasa - izjavio je Goran Grgić, koji u novoj predstavi igra fratra Lorenza.

Severina (42) prije mjesec dana zbog problema s glasnicama otkazala je koncert u Sloveniji, a uoči premijere “Nismo sve Karenjine” bez glasa su ostale glumica Vera Zima (61) i Ksenija Erker (60).

Najčitaniji članci