Obavijesti

Show

Komentari 29

Naučeni su na luksuz: Zvijezde koje su rasle u bogatoj obitelji

Naučeni su na luksuz: Zvijezde koje su rasle u bogatoj obitelji
1

Iako im je lagodan život bio omogućen i bez slave, oni su se ipak odlučili baviti šoubiznisom. Neka poznata lica odlučila su slijediti stope svojih roditelja, dok su neki krenuli u drugom pravcu

VIDEO

Neka slavna lica nisu se morali potruditi da steknu bogatstvo i osiguraju si lagodan život. To su već učinili njihovi roditelji koji su holivudske zvijezde ili pak bogati poduzetnici.

Pixsell

Na luksuz je već bila naučena Miley Cyrus. Njen djed bio je američki političar, a njen otac je coutry pjevač Billy Ray Cyrus. Već odmalena počela se pojavljivati na televiziji te je sa samo 14 godina tumačila glavnu ulogu u seriji 'Hannah Montana'.

PA/Pixsell

Još jedna Disneyeva zvijezda bila je materijalno osigurana prije nego što je stekla svjetsku slavu. Otac Ariane Grande vlasnik je uspješne kompanije za dizajn. Njegov klijent bio je čak i glumac Eddie Murphy.

Pixsell

Poznato je da frontmen benda 'Marron 5' ima istančan modni ukus, a sada znamo i zbog čega. Naime, otac Adama Levinea je vlasnik poznatih trgovina odjećom 'M. Frederic'.

PA/Pixsell

U holivudskoj obitelji rođena je Gwyneth Paltrow. Njena majka je poznata glumica Blythe Danner koju pamtimo kao Dinu Byrnes iz 'Dozvole za Fockere'. Otac Bruce bio je redatelj i producent.

Reuters/Pixsell

U sličnim uvjetima odgajana je i Kirsten Stewart. Njen otac je televizijski producent koji je radio za Fox, a njezina majka bila je angažirana u filmskoj industriji te se jednom okušala kao redateljica.

DPA/Pixsell

Glazbenik Robin Thicke također je odrastao u Los Angelesu. Njegova majka glumila je u poznatoj sapunici, a njegov otac je poznati glumac Alan Thicke koji je ostao zapamćen kao glava obitelji Seaver u seriji 'Growing Pains'.

PA/Pixsell

Još kao malena djevojčica počela se baviti glumom, no ne zbog toga da bi nešto zaradila. Posrnula glumica Lindsay Lohan kći je uspješnog brokera sa Wall Streeta te je odrastala na Long Islandu.

PA/Pixsell

Otac glazbenika PSY-ja je šef korporacije u Južnoj Koreji koja se bavi računalima. Osim toga, i njegova majka posjeduje nekoliko restorana u četvrti Seoula, Gangamu, po kojem je njegov hit dobio ime.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama