Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
28 komentara

Navali narode: Jedna vas karta vodi do 50 najboljih youtubera

Povodom trećeg rođendana JoomBoosa u zagrebačkoj Areni događa se dosad neviđeni i najluđi YouTube spektakl na koji će doći više od 10.000 fanova. Nabavite svoju ulaznicu što prije.

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
28 komentara

Zagreb 21. listopada postaje središte europske YouTube scene, a u Areni očekuje se dolazak više od 10.000 fanova. 

Dosad je uz KSI-a, pedesetak najjačih regionalnih youtubera najavilo svoj dolazak na Totalni JoomBoos, a samo neki od njih su Baka Prase, LayZ, Petra Dimić, TheSikrt, Ruža Rupić i Choda.

Na Totalnom JoomBoosu posjetitelji će imati priliku prisustvovati prvom youtuberskom koncertu ikad na kojem će youtuberi uživo izvesti svoje najpoznatije hitove, a zabavljat će fanove i uz dodatne aktivnosti, poput turnira u Fortniteu, izvođenjem raznih izazova na pozornici i još mnogo toga. 

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Svoj nastup na pozornici imat će i KSI, a obožavatelji će i njega, ali i ostale zvijezde moći upoznati. KSI će odgovarati i na neka od pitanja koja zanimaju obožavatelje, dok će ostali youtuberi sudjelovati u izazovima i radionicama u Areni. 

Totalni JoomBoos je cjelodnevni spektakl, a vrata se otvaraju u 12 sati. Svi su pozvani na ovaj spektakl, međutim, osobe mlađe od 16 godina moraju doći u pratnji osoba starijih od 16 godina. 

Potražnja za ulaznicama je ogromna, a zbog velike navale i potražnje cijena klasična ulaznica skočila je s 99 na 119 kuna. Osim tih ulaznica mogu se kupiti VIP - Fan Pit ulaznice za 199 te VIP - Meet & Greet ulaznice za 1500 kuna koje vam omogućuju mjesta u prvim redovima i najbolje iskustvo, a sa zadnjima možete upoznati KSI-a te se fotkati s njim. 

Ulaznice nabavite na Entrio.hr i svim Entrio prodajnim mjestima. 

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Tema: JoomBoos

Message