Obavijesti

Show

Komentari 29

Dino Jelusić: Djevojke totalno polude kad čuju moju pjesmu

Dino Jelusić: Djevojke totalno polude kad čuju moju pjesmu
8

Iako ga javnost pamti po hitu 'Ti si moja prva ljubav', Dino Jelusić izgradio je glazbenu karijeru u inozemstvu gdje pjeva kao član američkog benda 'Trans-Siberian Orchestra' s kojim je nedavno završio treću turneju...

VIDEO

Pjevač Dino Jelusić (26), pobjednik 2004. prve pjesme Eurovizije za djecu s pjesmom 'Ti si moja prva ljubav', strast prema glazbi otkrio je kada je prvi put čuo Gibonnija (50). 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Uvijek sam uzimao metlu i pjevao njegove pjesme, a moji roditelji su to prepoznali. Poslali su me na Turbolimač show, nakon toga su uslijedili festivali i osam godina nakon mog prvog pojavljivanja na televiziji bio sam na dječjem Eurosongu - ispričao nam je Dino. Tata mu je predložio da ode na natjecanje, a pjesmu je radio na dan kad ju je trebao predati. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- 'Sklepao' sam nešto i rekao 'idemo to odsvirati i poslati'. U 23.55 sati poslao sam na televiziju, deset dana kasnije javio je Rajko Dujmić (64) da sam prošao u top deset. Morao sam doći dokazati da sam napisao pjesmu - kaže Dino kojemu je Rajko predvidio pobjedu u Hrvatskoj i vani. 

Dino se dobro nosio s popularnošću iako je putovao po svijetu dok su se njegovi vršnjaci kartali s pokemonima. Na račun pjesme 'Ti si moja prva ljubav' djevojke su mu se često upucavale. 

'Razvalio' Vanninu pjesmu: Svi pričaju o nastupu Dine Jelusića
'Razvalio' Vanninu pjesmu: Svi pričaju o nastupu Dine Jelusića

- Cure nekako totalno polude kada se spomene ta pjesma. Još nikad nisam vidio da netko može biti vezan za tu pjesmu - rekao je Jelusić koji se više nikada ne bi prijavio na Eurosong, odnosno Doru. 

- Ja sam s deset godina prošao ono što danas prolaze mladi pjevači. Ne bi htio otići na Eurosong jer to više nije izbor za pjesmu nego za kostim, freak show i paradu kiča - kaže Dino čiji će se prijatelji zapravo natjecati na Hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije. Ima nekoliko za koje Jelusić misli da bi nas mogli dobro predstaviti, ali ne zna tko bi mogao pobijediti. 

Dino je krajem prošle godine s bendom Trans-Siberian Orchestra završio čak treću turneju po Americi za koju kaže da je bila jako teška i trajala je više od tri mjeseca. 

- To je neusporedivo s ovim što se događa u Hrvatskoj. Sviram u Arenama, jedan dan pjeva Ariana Grande, imamo isti catering kao Bruno Mars. To je potpuno drugi svijet - ispričao je Dino koji radi s 90 posto svojih idola iz djetinjstva. U Americi boravi po velikim hotelima i uvijek ga dočeka što god poželi. 

- Jednom sam napisao na listu Snickers iz dosade i donijeli su mi kutiju od metar i pol punu njega - kaže Dino kojemu ipak nedostaje mamina kuhinja i ćevapi, ali i bliski ljudi iz Hrvatske. 

Dino je u zadnjih nekoliko godina izbacio nekoliko singlova za koje misli da su mogli biti hit, ali za problem navodi nedostatak menadžera ili nekoga tko će ga pogurati. Ipak, smatra da hrvatska glazba ide ne bolje i da je bitna dobra pjesma bez obzira na žanr. 

- Volim Parni valjak, neke stvari od Opće opasnosti, Majke, Gibonnija, Massima... Vanna mi je jedna od najdražih pjevačica - rekao je Jelusić. Od početka su mu roditelji velika podrška. Bili su uz njega uz sve uspone i padove, a u budućnosti Dino misli da će imati sigurno deset bendova izdanih u svijetu. 

Inače, Jelusić je bio prijatelj s preminulim glumcem Robertom Budakom čija je smrt bila šokantna. 

- Nevjerojatan talent, jako simpatičan i drag. Kad sam pročitao da je s 26 godina otišao, jako me iznenadilo. To je apsolutna tragedija, a još se ne zna ni uzrok - ispričao je Dino. 

DRAMA HANE I GORANA NAKON SHOWA: 'Tebi ne smeta što druga žena objavljuje gole fotke s Goranom?'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama