Obavijesti

Show

Komentari 22

Ne ide pa ne ide: Šegetinka je drugi put raskinula zaruke...

Ne ide pa ne ide: Šegetinka je drugi put raskinula zaruke...
12

Time je dala naslutiti da je njihovoj ljubavnoj vezi ipak došao kraj. Riječka manekenka, koja nerado priča o privatnom životu, nije htjela komentirati šuškanja da je raskinula zaruke nakon svega osam mjeseci

VIDEO

Bivša stanarka “Big Brothera” posljednjih tjedana ne objavljuje fotografije zaručnika na svojoj društvenoj mreži. Iako mu nikad nije objavila identitet, osim što je rekla da se zove Lazar i da je crnogorski ugostitelj koji ima kafiće po Beogradu te da je nekoliko godina mlađi od nje, Barbara Šegetin (30) na Instagramu objavljuje samo svoje seksepilne fotografije, kao i one iz noćnih provoda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:24

Time je dala naslutiti da je njihovoj ljubavnoj vezi ipak došao kraj. Riječka manekenka, koja nerado priča o privatnom životu, nije htjela komentirati šuškanja da je raskinula zaruke nakon svega osam mjeseci.

Barbara Šegetin 'zaboravila' je grudnjak: Nazirale se bradavice
Barbara Šegetin 'zaboravila' je grudnjak: Nazirale se bradavice

- Ljubav je trenutačno pod znakom upitnika - znakovito nam je rekla Barbara. Misteriozni Lazar zaprosio ju je na Novu godinu u beogradskom hotelu, a šokirana manekenka zaplakala je od sreće i odmah pristala bez premišljanja. Zbog njega se odselila od sestre Tine (28), s kojom je živjela u Beogradu nakon izlaska iz “Big Brothera” prije pet godina i s Lazarom započela zajednički život u srpskoj prijestolnici. Par je planirao vjenčanje, no planove im je pokvarila situacija s koronom.

- Lazar je sve ono što sam tražila u muškarcu. Volim da je uredan, vrijedan, da drži do sebe i da mi je pravi prijatelj - rekla nam je nedavno.

Dodala je kako je kod muškarca odbija lijenost, mrzi kad je neradnik, ne voli aljkavost, nekulturu i foliranje. No nakon nekoliko mjeseci zajedničkog života, kako doznajemo, došlo je do neslaganja karaktera i Barbara je iznenada ostavila Lazara. Sa sestrom i prijateljicama trenutačno se odmara u Crnoj Gori. Najčešće su u Kotoru, a odu i do Budve. Ove godine ipak nisu unajmile jahtu. Preko dana se kupaju i sunčaju, a navečer odlaze u restorane i klubove.

Frajeri ih salijeću, no sestrama Šegetin muškarci nisu ni na kraj pameti. Barbara je tijelo ukrasila s nekoliko tetovaža, posljednju, logo Guns N’ Rosesa napravila je s bivšim zaručnikom, kojeg također nikad nije imenovala, a s kojim je navodno bila i u Tajlandu. Logo njihova omiljenog benda istetovirala je na rebrima, no kako nam je poslije rekla - nije zažalila.

S Lazarom se ipak nije tetovirala. Barbari su to druge zaruke koje je raskinula u nekoliko godina. U Crnoj Gori ostaje još nekoliko dana, nakon čega se sa sestrom Tinom vraća u Beograd kako bi finalizirale otvorenje kozmetičkog salona, čije je otvorenje također završilo na čekanju zbog korone. Tina također trenutačno solira nakon razvoda braka prošlog ljeta. Sestre Šegetin uživaju u društvu s prijateljicama, a za nove ljubavi, kažu, ima vremena. U kontaktu su s bivšim stanarima “Big Brothera”, a najčešće se čuju s pobjednikom Darkom, koji je gajio simpatije prema Tini.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin